in

“Ramai pulak kaum kerabat dia” – Mengejutkan! Wanita Ini Muat Naik Gambar Moyangnya di Twitter Dan Jumpa Saudara Jauhnya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Peluang bertemu dengan sanak saudara adalah peluang yang sangat dinantikan oleh semua orang. Mana tidaknya, bukan kita dapat reunion ramai-ramai setiap hari kan, kalau jumpa tu mesti riuh rendah sekampung.


Kali ni admin nak cerita pasal penemuan sanak saudara dari moyang yang berasal dari Tonga. Yang menarik pasal penemuan ini adalah ianya terhasil dari Twitter dan semuanya adalah saudara jauh. Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh baca tweet oleh @noosikamui kat bawah ni.

 

Ramai pulak kaum kerabat dia

Mula-mula mesti korang ingat benda ni biasa je kan. Iyelah upload gambar moyang kat twitter. Tapi sabar jap, benda seterusnya yang berlaku ni mesti buat korang terkejut. Tiba-tiba ramai mengaku wanita dalam gambar tu pun moyang dorang gak

Ah sudah, ada yang mengaku. Moyang dia tu kakak kepada abang dia. Makin menarik cerita ni. Dari satu gamabr je boleh dapat cari balik keturunan dorang. Dahsyat weh!

Mesti moyang dorang ni orang kebanyakan zaman dulu. Kalau orang biasa, mesti tak sempat amik gambar kan. Pastu print banyak-banyak pulak tu. Memang level lain jejak kasih ni.

Haa.. amik kau, merata tempat keturunan dia ada. Semuanya bermula dari seorang wanita Tonga. Saudara jauh dekat semua ada. Silap-silap kat Malaysia pun ada apa. Mana tahu kan.

Mak aih nama punya payah nak sebut. Nak tergeliat lidah admin cuba sebut nama tu. Tapi memang tak dinafikan lah, cantik betul orangnya, sampai turun ke cucu-cicit.

 

Baca: “Mati akibat cacar air” – Keturunan Cacat Kerabat Raja Dulu Hasil Mengamalkan Sumbang Mahram Demi Jaga Darah Diraja

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.