in

Pengacara Lelaki Gemar Berpantun Didakwa Selalu Langgan Pelacur Sejenis?

Pengacara Lelaki Pelacur 1 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hubungan peribadi adalah sesuatu yang tidak perlu dicanang kepada orang ramai, namun apabila menjadi seorang yang ternama, segala hal peribadi kita dapat diketahui umum.


Seorang pengacara dan selebriti lelaki tempatan didakwa menjalinkan hubungan sejenis serta melanggan pelacur lelaki walaupun sudah berumah tangga.

Sebelum ini, dikatakan selebriti berkenaan sudah meninggalkan tabiat buruk serta bercanggah dengan agama itu, namun rupanya tidak sesama sekali.

Pexels Marcelo Chagas 1784277 2
Gambar hiasan

Menurut laporan Utusan Malaysia, selebriti yang terkenal dalam mengacara serta suka berpantun ketika bekerja itu mengeluarkan sisi homesksualnya sejak beberapa tahun menyembunyikan perkara itu.

Lebih mengejutkan selebriti berkenaan pernah melanggan pelacur lelaki serta Mak Nyah dalam satu masa yang sama.

Difahamkan, cerita ‘liar’ selebriti tempatan ini disampaikan oleh seorang pelacur lelaki yang pernah dilanggannya sebelum ini.

Selain itu, selebriti ini juga dilihat bijak serta  pandai cakap berkenaan hal agama, berkongsi tips rumah tangga serta tips motivasi hidup, lebih mengeruhkan keadaan selebriti ini juga dikatakan pernah ‘mengganggu’ beberapa lagi lelaki lain.

Hmm, harap isteri dan anak-anaknya kekal tabah…

Baca: “Orang nak fikir apa, fikirlah” –  Dr Say Tidak ‘Melatah’ Walau Ada Yang ‘Claim’ Dirinya Homoseksual

Dr Say Shazril

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.