“Ni kerja khianat budak dewi juga” – Ernisha Dah Buka Mulut! Dedah Identiti Dalang Yang Sebarkan Video Mereka

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kita semua sedia maklum berkenaan dengan isu dewi remaja yang tengah hangat diperkatakan sekarang.

Susulan dengan kemenangan Hanee sebagai Dewi Remaja 2018/2019 telah ditarik balik dan empat lagi bekas peserta tidak bernar untuk ada kaitan dengan program tersebut, isu ini menjadi semakin panas apabila Ernisha mula buka mulut menerusi Instastory miliknya.

Dia mendedahkan segala maklumat, tunjukkan hint kepada kita semua identiti dalang yang mencetuskan kekecohan antara mereka tu. Lets spill the tea!

 

Anna ke tu?

Memandangkan Ernisha dah private kan profil dia. Ada Followers kongsikan di Twitter mereka. Berdasarkan perkongsian daripada @azishaaa, Ernie dedahkan perbualan whatsapp daripada seseorang yang menunjukkan bahawa ada salah seorang peserta ni gelabah pasal isu ni.

Nak tahu siapa? Tengok nama apa yang diaorang mention dalam conversation tu

Tambah Ernisha tweet yang dimuat naik oleh ‘orang tu’ yang seolah-olah ada ‘double meaning’ .

 

Sumber : Twitter

Sementara itu, ada lagi seorang pengguna twitter  ni, tegur kenapa nama orang tu tak diselindungkan. Ini respon Ernisha.

 

Nama I dah busuk teruk & ini kerja khianat budak dewi juga – Ernisha

 

Hmm, bak kata Ernisha, Nabil ni seolah-olah macam dah boleh predict perkara ini akan terjadi. Maklumlah orang dah banyak makan garam, mestilah tahu selok belok drama budak-budak baru kan?

Okay guys, grab your popcorn! What’s next?

 

Baca : “Yang lain pun buat jugak tapi kerana dia juara…” – Tersingkat Dalam Sejarah, Haneesya Hanee Ditarik Gelaran Dewi Remaja Lepas 72 Jam

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.