in ,

“MY FATHER is NOT a MURDERER” – Anak Najib Buka Mulut Lepas Bapa Didakwa Terlibat Pembunuhan Altantuya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hari ni kecoh bila Azilah dakwa yang dia mendapat arahan daripada Najib untuk bunuh wanita warganegara Altantuya Shariibuu.


Malah dalam akuan berkanunnya, dia mendakwa Najib mengarahkannya “tangkap dan hapuskan” Altantuya, yang menurutnya, diberitahu sebagai “perisik asing” dan “berbahaya kepada keselamatan negara”

Hah! Jangan terkejut, kalau tak sempat baca, korang boleh baca story penuhnya kat SINI.

Cuma apa yang penulis nak share ialah reaksi balas anak Najib iaitu Nooryana Najwa atau lebih mesra disapa Yana, mengenai pendedahan Azilah bahawa Najib mengarahkannya membunuh Altantuya.

“Who is the biggest victim in all of these never ending games of betrayal and slander?”

Posting yang dimuatnaik kira-kira 3.55pm tadi menerima pelbagai reaksi masyarakat, ada yang mendoakan supaya Najib mendapat keadilan sewajarnya, namun ada juga yang mempersoalkan dakwaan Azilah, kerana ‘kalau tak ada angin, masakan pokok boleh bergoyang’.

Namun sebagai anak sudah tentu dah jadi tanggungjawab Yana untuk menjelaskan kepada rakyat siapa ayahnya, iaitu Najib pada pandangannya sebagai anak.

Wallahualam…

Baca : Najib arah saya bunuh Altantuya-Pengakuan Mengejut Azilah Dari Penjara Kajang

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.