in

“Mungkin pant*tnya panas”- [VIDEO] Aksi Emak-emak Tunggang Skuter Sampai Langgar Lampu Isyarat Merah Buat Netizen Ternganga

Featured 51

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Selalunya yang ‘rajin’ buat aksi-aksi motosikal ni ialah golongan remaja atau ramai mengenali mereka sebagai ‘mat motor’.



Tapi macam mana pula kalau yang buat aksi dengan motor ni merupakan golongan emak-emak?

Well jangan terkejut, sebab ini yang dikongsi pengguna twitter ni, rasanya kejadian dipercayai berlaku di negara jiran, Indonesia.

 

“Selamba jer berdiri atas skuter, redah trafik…dah lah lampu isyarat masih merah plak tu!”

 

Menurut info tambahan yang kami perolehi, wanita tersebut digelar sebagai Tinuk dan merupakan seorang yang mengalami masalah mental…wallahualam betul atau pun tak.

Namun aksinya menunggang skuter, telah mencuri tumpuan pengguna jalan raya yang lain kerana dianggap berbahaya bukan sahaja kepada diri sendiri tapi juga pengguna lain.

 

Terbang ala superman sambil belok kat selekoh…

 

Beraksi ala kungfu atas motor di celah-celah gerai…

https://twitter.com/hanirhma/status/1166320187441680391

 

Memang lah nampak style, tapi bahaya tu…huhuhu

Baca : Tak islamik dan tak sopan! Mufti Selangor Tak Setuju Perkenal Gojek, Perempuan  Lelaki Bukan Muhrim Naik Motor Bersama

Gojek

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.