in

“Muka macam mat rempit” – [Video] Wanita Sempat Rakam Muka Lelaki Gatal Intai Dari Bawah Pintu Tandas

Peep 768X404 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Seram betul bila pergi membuang dekat public toilet, lepastu ada orang intai dari bawah!



Ini yang berlaku pada seorang wanita di Thailand selepas dia secara tak sengajanya terakam seorang lelaki semasa dia menggunakan tandas awam.

Menerusi postingnya di Facebook, wanita ini meminta agar wanita lain untuk lebih berhati-hati semasa menggunakan tandas awal sambil kongsikan pengalaman ngerinya.

Menurut wanita ini, semasa dia guna tandas di stesen minyak, dia perasan yang pintu tandas di sana mempunyai lubang yang agak besar. So, dia keluarkan phone dia untuk tengok apa yang dia boleh nampak dari situ.

Namun, tanpa disangka-sangka, bila dia mula merakam video, seorang lelaki berjalan masuk ke dalam tandas dan mencangkung untuk intai dari lubang tersebut.

Giphy
Sumber: facebook

Video ini sempat merakam muka pengintai tersebut sebelum lelaki ini cepat-cepat bangun dan lari lepas dia sedar dah terkantoi.

Wanita ini kemudiannya memanggil kawan lelakinya untuk datang ke tandas kerana takut lelaki tersebut tunggu di luar.

“Saya menggigil lepas benda ni jadi. Apatah lagi stesen minyak tu memang sunyi. So, saya tak nak keluar sebab takut dia tunggu di luar sebab nampak saya ambil video.

“Saya telefon kawan lelaki saya untuk ambil saya. Saya sampai fikir, kalau saya datang sorang masa tu, mungkin dia boleh rogol dan bunuh saya.

Thailand Toilet Peeping Tom
Sumber: facebook

“Padahal, masa saya masuk tandas tu, ada pekerja tengah bersihkan tandas dekat luas. Saya tak tahu macam mana lelaki ni boleh masuk tanpa orang lain perasan.

“Kalau ya pun nak tengok ada orang ke tak, takkanlah sampai sanggup intai dari bawah?”

“Jadi wanita ni memang bahaya kadang-kadang. Pihak polis sekarang tengah cari lelaki dalam video ni.”

#เตือนภัยผู้หญิงเข้าห้องน้ำสาธารณะ ❗️📌📌📌ข้อดีของการเป็นคนคิดเล็กคิดน้อยและ #ถ่ายรูปแม่งทุกอย่าง เข้าห้องน้ำปั๊มจะไม่นั่งชักโครก นั่งโถราดเพราะสะอาดกว่า จังหวะนั่งแล้วรู้สึกว่าช่องประตูมันกว้างไป คือนั่งแล้วรู้สึกว่าเหมือนนั่งแหกขาโชว์ตรงกับช่องนี้เลย สงสัยว่าถ้ามีใครมองมาจากข้างนอกจะเห็นป่ะวะ เลยเอาโทรศัพท์ขึ้นมาถ่ายๆดูจังหวะไอ้ผีบ้านี่มันเดินเข้ามาก้มดูฉันพอดิบพอดี !!!!!!! ตัวสั่นแรงมาก ปั๊มคนน้อยด้วย ไม่กล้าเปิดประตูออกไป กลัวมันดัก เพราะมันเห็นเราถือกล้องอยู่ด้วย ต้องโทรให้ผู้มารับถึงในห้องน้ำ คิดดูว่าถ้าเป็นผู้หญิงมาคนเดียว มันจะไม่จี้คอข่มขืนคาห้องน้ำเลยเหรอ นี่ขนาดหน้าห้องน้ำมีเด็กปั๊มทำความสะอาดอยู่ อาศัยจังหวะไหนเดินเข้ามาห้องน้ำหญิงก็ไม่รู้ ต้องโรคจิตขนาดไหนถึงจะอยากเห็นคนนั่งขี้นั่งเยี่ยว เหี้ยมาก เกิดเป็นผู้หญิงนี่อันตรายอยู่รอบด้านจริงๆ 😰🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬#แก้ไขค่ะ..ปั๊มที่เกิดเหตุเป็นปั๊มแก๊ส ปตท.แต่เราเช็คอินผิดที่ ขอโทษทาง ปั๊มPT ละแม ด้วยค่ะ 🙏🏻#เพิ่มเติมค่ะ ท่านผกก.สภ.ละแม ได้ประสานมาแล้วว่ากำลังอยู่ในขั้นตอนของการตามตัวผู้ก่อเหตุ ขอบคุณท่านไว้ที่นี้ด้วยค่ะ 🙏🏻จับกุมตัวผู้ก่อเหตุมาดำเนินคดีตามกฎหมายเรียบร้อยแล้วค่ะ

Posted by อรทัย ชัยจำเริญสกุล on Wednesday, December 4, 2019

Eee scarynya! Memang nasib dia betul-betul baiklah sampai sempat rakam muka lelaki ni.

 

Baca: “B*rak pun selera” – Lelaki Intai Lelaki Lain Tengah ‘Lepaskan Hajat’ Kena Denda RM100

Screenshot 2019 12 10 At 2.55.39 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.