“Menyempat nak minta nombor” – Suami Sempat Menggatal Dengan Nurse Dalam Labor Room Masa Isteri Tengah Bersalin

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sepatutnya suami menjadi pendamping isteri ketika dia sedang bertarung nyawa untuk melahirkan zuriat mereka, tapi lain pula dengan suami yang sorang ni.

Dalam diam-diam dia pergi ‘ushar’ nurse yang ada dalam labour room tu.

 

Aku ada kat dalam bilik bersalin tu, aku nampak bayi keluar dari isteri kau, tergamak pergi minta nombor telefon aku lepas tu?”

Apa yang di alami oleh pelatih Athirah Husnah Azaman ni memang patut lah di ramai wanita labelkan lelaki ni, men are trash! Tapi bukan semua lah.

Difahamkan, insiden menjengkelkan di sebuah hospital di kawasan Ampang ini berlaku ketika proses bersalin dah habis.

Dalam kalangan hampir 4,500 netizen yang retweets ni bukan sahaja wanita, lelaki juga bengang dengan sikap suami yang macam sampah ni.

 

Datang sekali ingatkan nak support bini – Netizen

Nasib lah wanita ni jenis tak melayan, kalau yang dapat jenis melayan, memang dua-dua trash! Bukannya apa ada sesetengah orang tu benak sangat, sanggup melayan.

 

Baca : Pakcik Tuduh Anak Tak Nak Hantar Ke IJN, Nurse Tampil Dedah Kisah Sebenar…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.