in

“Masih suam lagi” – Tengah Jalan-Jalan, Gelandangan Tiba-Tiba Tarik Tangan & Simbah Tahi Cirit Dekat Orang Awam

Kena Baling Taik

Seorang wanita mengalami PTSD (Post-traumatic stress disorder)  selepas berdepan dengan detik mendebarkan ketika dalam perjalanan pulang dari rumah selepas makan malam di sebuah restoran Thai.

Menurut Mirror, Heidi Van Tassel dikatakan pergi ke tempat makan berdekatan dengan Hollywood Walk of Fame dan ketika kejadian seorang gelandangan tiba-tiba menarik tangan dan heretnya keluarnya dari kereta.

Hollywod
gambar hiasan

Tangan Heidi ditarik sehingga ke tengah jalan sebelum gelandangan itu menyimbah satu baldi berisi tahi cirit ke atas kepalanya.

Ianya tahi cirit. Cecair yang masih suam! Saya berendam dan tahi itu meleleh dari bulu mata serta masuk ke dalam mata saya.”

Kerana terlalu banyak, menurut Heidi keretanya dipenuhi najis dan gelandangan itu juga tidak berhenti-henti menyimbah tahi ke seluruh badannya.

Taik1
sumber: ny post

Selepas kejadian itu, Heidi dikejarkan ke hospital Hollywood Presbyterian dan menjalani ujian jangkitan penyakit selepas terkena najis berkenaan.

Mengikut jumlah tahi yang dibaling ke arah Heidi, paramedik berkata ia seolah-olah tahi yang disimpan selama sebulan. Akibat insiden tersebut, Heidi mengalami trauma dan sehingga kini masih tidak boleh lupa wajah gelandangan lelaki itu.

Taik2
sumber: mirror

Sangat trauma. Masalah PTSD yang saya alami ini tak sama dengan apa yang saya rasa.”

Heidi dilaporkan perlu menjalani rawatan susulan setiap tiga bulan manakala gelandangan itu pula disahkan menghidap masalah mental. Dia kemudian ditahan dan dihantar ke rumah sakit jiwa tetapi telah dibebaskan pada Ogos lalu.

Baca artikel ni pun admin dah rasa muntah! Yekkkk!

Baca: “Baik tak payah buat 999” – Keluarga Wanita Ini Kena Serang Dengan Perompak Ganas Tapi Bila Call 999…

Collage 17