Malas Keluar Tapi Buntu Nak Makan Apa Masa Berbuka Nanti? Boleh Try 4 Menu ‘Super Sedap & Murah’ Ni!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sepanjang musim puasa ni, mesti korang selalu rasa malas nak keluar, kalau boleh nak tidur je seharian, nak pergi bazaar pun malas.

Rasa ‘lemau’ tu sampai tak nak pun fikir pasal makan apa untuk berbuka, kalau lah korang yang tengah baca ni sedang berguling-guling kat rumah, berehat kat office atau tengah sibuk scroll media sosial, admin nak ‘payung’ sikit list-list yang boleh buatkan korang terliur.

Mungkin boleh jadi menu untuk korang berbuka nanti! Bestnya semua menu ni boleh order pakai GrabFood sebab ada buat promo BOKBOK dimana korang boleh dapatkan 30% diskaun untuk hidangan-hidangan ayam di bawah ni tau!

 

1. McDonald’s – Ayam Goreng

Sedapnya kalau dapat makan yang panas-panas, mesti rangup. Lagi-lagi kalau dapat yang spicy punya. Admin selalu add on lagi seketul bila order.

 

2. Texas Chicken – Ayam Goreng

Kalau ayam goreng daripada Texas Chicken ni, admin suka makan bahagian dada. Dia punya pedas rempah tu kalau korang makan panas-panas lepastu minum ice lemon tea memang sedap. Glurp! dah telah air liur dah.

 

3. Ayam Bakar by Big Group

Ni adalah satu popup store baru daripada kedai makan BAKAR by BIG Group. Sempena bulan Ramadhan ni diaorang ada special menu, Ayam Bakar! Nampak berselera lah weh.

 

4. Jinjja Chicken

Siapa kat sini suka ayam goreng Korean? Kalau korang suka, meh try Jinjja Chicken ni, rasa sos dia dengan ayam dia yang juicy tu, lepastu luar-luar dia pula crunchy.

Terbaik weh! Korang wajib rasa! Tak ada masa? Jauh? Alasan! Kat GrabFood ada! Mahal? Ada 30% diskaun kan!

Memulas perut tengok ni wehh!  Korang hanya perlu install dan semua menu ni boleh sampai kat rumah terus.

Jap kenapa ayam goreng je eh? GrabFood kan ada banyak lagi? Haaa..Kalau korang nak tahu…

 

GrabFood ada diskaun 30% untuk hidangan ayam!

Sepanjang musim puasa ni, GrabFood telah mengadakan satu promo yang dipanggil  BOKBOK untuk kita. Apa tu?

Bermula 13 hingga 30 May ini, promo BOKBOK boleh digunakan sepanjang hari kecuali 5 petang hingga 8 malam pada setiap hari Isnin hingga Khamis!

Macam mana nak dapatkan? Guna je Promo code : BOKBOK.  Sesiapa yang belum ada GrabFood boleh lah install sekarang, klik je kat sini.

Promo ini terbuka kepada penduduk di sekitar Lembah Klang, Melaka, Penang, Kota Kinabalu, Kuching, Johor Bahru tau!

 

GrabFood beroperasi sampai 2 pagi!

Lagi satu, kalau korang malas nak keluar bersahur, GrabFood sekarang dah beroperasi sampai 2 pagi tau! Tapi kena ingat, last order pukul 1.30 am tau!

Oh ya! Ia khusus untuk penduduk yang tinggal di kawasan Lembah Klang sahaja. Settle satu masalah, goyang kaki, makanan sampai, siap dapat diskaun lagi. 

Kejap! ia tak terhad kepada 4 kedai makan ni je, ada banyak lagi menu dalam GrabFood tu.

Lagi 17 tempat makan yang korang boleh order

  1. Lim Fried Chicken (SS15, Starling Mall, Sunway Velocity, Puchong, Shah Alam & SS2)
  2. Hayaki
  3. Alibaba & Nyonya (TTDI & Mid Valley)
  4. A1 Bistro Nasi Kandar
  5. J.M Bistro (Bukit Jalil)
  6. Khalifah Bistro (Kota Damansara & USJ 8)
  7. Sri Steven’s Corner (OUG)
  8. Nasi Kandar Pelita
  9. Restoran Syed Bistro
  10. Restoran Mahbub (Bangsar)
  11. Restoran NZ Corner
  12. Restoran Uncle Rahmat (Bangsar)
  13. Shawarma Damascus
  14. Restoran Jasima
  15. Restoran Jihan Maju (Puchong & Bukit Jalil)
  16. Restoran RSMY Best Cheese Naan

Best bukan? Alamak, meleleh je air liur admin tengok cheese tu…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.