in ,

“Laki aku suruh aku balik rumah mak” – Suami Halau Isteri Sebab Obses Dengan Drama Korea

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Nak minat pada sesuatu perkara itu tak salah, tapi jangan lah sampai tanggungjawab utama terabai, kisah yang terjadi kepada sepasang suami isteri ini nampak macam remeh tapi sebenarnya agak serius.


Bila baca luahan wanita ini melalui Kisah Rumah Tangga ini, tepuk dahi jadinya sebab geram ada, pelik pun ada.

 

Rumah smua laki aku dh tlog kemas n settlekan.. bukan aku tak tolong lgsung.. kadang-kadang dia nak maggie aku buatkan..”

Dikatakan suaminya yang jenis suka buat kerja rumah lepas seharian bekerja tiba-tiba meletus dekat wanita ini.

Biasalah kalau kita lihat orang penyabar tiba-tiba melantun ni biasanya ada lah tu yang tak kena dengan si isteri ni.

Nak tahu sebab apa? Si isteri ni ketagih tengok drama Korea sampai lewat malam, bila dipertikai suaminya dikatakan pemalas, ini je alasan dia, baca ni.

Sumber : Kisah Rumah Tangga

Minat K-Drama sampai kerja rumah terabai, lepas kena halau balik rumah mak terus kena ‘sekolahkan’.

Dia menjelaskan yang dia tak boleh nak let go drama Korea dan dalam masa yang sama dia masih sayangkan suaminya.

Manakan tidak, dah 6 tahun kahwin dan semua tanggungjawab dilakukan dengan baik. 

Ramai netizen yang pelik dengan perangai wanita ni, bagi mereka tak salah kalau nak minat tapi tidaklah mengabaikan tanggungjawab sebagai seorang isteri.

 

Jap lagi Lee Min Ho datang bagi idea dik – Netizen

Apa pandangan korang?

Baca : Wanita Obses Kpop dan K-Drama Diejek Terlalu Hodoh, Akhirnya Kahwini Jejaka Korea Idamannya!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.