“Kami tak nak orang macam kau lahir balik” – Lelaki Ini Tinggalkan Nota & Kondom Buat Orang Yang Block Keretanya Dari Siang Sampai Malam

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kadang-kadang admin sendiri tak faham dengan perangai segelintir pemandu yang tak faham bahasa ni, perangai dungu tu dibawa dari atas jalan sampai kat tempat parking.

Kalau admin jadi pemuda ni pun admin geram, bayangkan tunggu dari siang sampai malam sampai terpaksa balik rumah naik Grab disebabkan perangai kurang pijak orang yang double park kereta tapi pergi setkan gear P dan tarik brek tangan lepas tu tak tinggalkan sebarang info untuk contact.

Haa, kau sekali dah mendapat, admin love sangat cara dia kenakan balik tuan empunya kereta ehem tu, tengok gambar.

 

Dari siang sampai ke malam beb aku tunggu, siap hujan. Here’s a gift for you.”

Dikatakan kereta tersebut tarik handbrake, lepastu tak ada sebarang info untuk dihubungi, pemuda ni terpaksa tunggu dari petang sampai malam, sampai hujan lagi.

Disebabkan itu, dia terpaksalah balik sendiri dan ambil balik kereta tu esok pagi. Masa dia kena block tu. Dia siap ada simpankan nota dan berikan kondom lagi dekat orang tu supaya tak nak manusia macam dia wujud lagi. Hahaha!

Lepas dia kongsikan hal ni dekat Twitter dan meraih hampir 2,000 perkongsian, ramai netizen pun naik bengang dengan perangai owner kereta tersebut.

Dalam pada itu, ramai yang menyarankan lelaki ini untuk buat laporan kepada DBKL supaya kereta itu boleh kena tow.

Kalau admin pun, admin bengang kot!

 

Baca : “Fuyoo Charlie Angel Malaysia” – Gelagat 3 Wanita Tembak Menembak Dekat Parking Buat Netizen Cair Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?