in

“Kali ke 19 baru kita minum, terasa vitaminnya” – Cara ‘Savage’ Penaja GV Promote Produk Susu Sampai Semua Penonton Bersorak

Gv6

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bila disebut pasal aura, vitamin, nombor 18 dan yang ke 19 ni, rasanya ramai dah tahu sangat kot. Tak payahlah nak ceritakan balik dekat korang.



Kalau siapa yang tengok konser Gegar Vaganza yang terbaru ni, mesti ada moment yang buatkan korang teringat kan? Selain daripada kehandalan dan gaya legenda kembali beraksi, ada tengok tak part Encik Azmi Faizal promote produk susu dia?

 

Kena goncang 18 kali, kali 19 baru lah kita buka dan minum . Mmmm terasa vitaminnya meresap ke seluruh tubuh.

Ramai natizen yang salute dengan cara savage dia mengiklankan produk dia tu. Penuh sarkastik, lucu dan tak overclaim.

Dengan kata-kata dia ni mesti korang familiar pasal apa kan? Up to date sangat!

Susu coklat farm fresh ni satu-satunya susu coklat yang iperbuat daripada susu segar tanpa stabilizer kerana stabilizer itu diperbuat daripada tepung ubi yang fungsinya bagi nampak pekat.

Jadi kalau nak minum susu segar Farm Fresh ni, kena goncang 18 kali, kali 19 baru lah kita buka dan minum . Mmmm terasa vitaminnya meresap ke seluruh tubuh. Ini baru lah susu segar.

Selain daripada penonton bersorak, video ini telah mencecah 3,800 perkongsian dekat Twitter tau! Tapi admin banyak kali tengok sambil tepuk tangan, memang savage lah dia ni!

Netizen sendiri sokong dan siap bagi idea lagi, malah ada yang puji penaja kali ini tidak terlalu melampau berbanding penaja-penaja musim lepas.

 

Auranya terlalu kuat – Netizen

Gv Gv2

Tahu kan? Kalau tak tahu boleh rujuk balik artikel kami yang lepas-lepas. Tak lama pun, minggu lepas isu ni hot.

 

Baca : “Kami hantar susu naik bas ekspres” – Pernah Diketawakan Promoter & Buyer, Bos Farm Fresh Cerita Jatuh Bangun Bisnes

Susu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.