in

“Itu kan lelaki!” – [VIDEO] Berpegangan Tangan Dengan Lucinta Luna, Video DSV Dikecam Netizen

Dsv Lucinta Luna

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Tidak dapat dinafikan, kalau dah jumpa geng sekepala, kita akan buat perkara yang gila-gila dan luar dari jangkaan.


Pun begitu, ia akan jadi sedikit berbeza jika anda seorang yang mempunyai ramai pengikut di media sosial, setiap tingkah laku anda akan diperhatikan.

Itulah yang terjadi kepada usahawan kosmetik Dato Seri Vida (DSV), yang menerima kecaman hebat daripada netizen selepas videonya berseronok bersama Lucinta Luna di Bukit Bintang, Kuala Lumpur tular semalam.

@lucintaluna12

Bila ada laki laki hansem mat saleh … Ratu pura pura pingsan biar di tolongin … ya kan dato @QU PUTEH BARULAH PUTEH @Jengker

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Dalam video itu, kelihatan DSV dan Lucinta Luna berjalan seiringan melintasi jalan bersama termasuk pelakon dan penyanyi tempatan Ifa Raziah.

Selepas, mereka melintasi jalan tersebut, pelakon Indonesia itu berpura-pura pengsan untuk menarik perhatian seorang ‘Mat Salleh’ di situ, dan ketika itu dia tidak dihiraukan sebaliknya DSV yang memegangnya dan ‘membantunya’.

“Bukan ke dia lelaki?”

Video itu membuatkan ramai netizen tidak begitu selesa, ramai yang kecam perbuatan jutawan kosmetik itu kerana kelakuannya itu dilihat melampau, malah Lucinta Luna juga sebelum ini pernah memberitahu yang dirinya itu sebenarnya lelaki. Jadi, bukan mahram lah kan?

Dsv

Tak salah nak berhibur, tapi berpada-pada lah kan…

Baca: “Tak terfikir jadi pengganti” – Dituduh Sengaja Rapat Dengan Shuib, Ini Jawapan DSV…

Collage 63

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.