in

“Gelupuh tayang dapur konon mahal” – Diva AA Tuduh Guna Duit Haram Buat Dapur, Ini Jawapan Balas Ziha AF…

Collage 8

Azwan Ali atau kini lebih dikenali sebagai Diva AA sekali lagi cetuskan kontroversi apabila dia baru-baru ini telah mengeluarkan kenyataan berbentuk kontroversi di Twitter peribadinya.

Dalam kenyataannya itu, Diva AA telah mendakwa seorang bekas pelajar Akademi Fantasia menggunakan duit haram untuk membuat dapur mahalnya.

Diva Aa 1 1

Sapa sempudal “Zi*a AF” gelupuh buat TikTok tayang dapur konon mahal? Mana deduit haram ko rembat dik? Poodahhh! Ko jadi retis sangkak negara pun? Takde sapa kenal! Mak bapak b*ngs*t ko jer yang afundi pun! So? Gthhhh puiii!!!”

Dari kenyataan Diva AA ni, dilihat bersifat bila artis yang disebutkannya itu telah tunjuk dapur barunya itu di TikTok hingga turut diselitkan emoji jari tengah.

Screenshot 2021 02 08 At 5.08.55 Pm

“Walaupun saya tak kenal awak personally”

Screenshot 2021 02 08 At 5.10.42 Pm

Menerusi Instagram, Ziha Salleh telah kongsikan tangkap layar dari Diva AA ini beserta kapsyen menjawab balik dakwaan tersebut.

Dalam kenyataannya itu Ziha mengatakan yang dia tak pernah mengenal Diva AA secara peribadi namun dia tetap meminta maaf sekiranya dia ada buat salah.

Kami suami isteri berusaha sebaik mungkin untuk berikan yang terbaik untuk anak2 & keluarga kami. Apa yang kami ada, adalah dari restu dan doa kedua ibu bapa kami.”

Screenshot 2021 02 08 At 5.07.48 Pm

“Jangan layan orang toxic macam ni”

Rakan artis yang turut membaca perkongsian dari Ziha ini turut menasihat dia untuk tak melayan kerenah Diva AA yang dikatakan toksik ini.

Screenshot 2021 02 08 At 5.05.15 Pm Down

Tapi dapur Ziha memang cantik betul! Mak sukaaaa

 

Baca: “Dah lama tak dengar suara Kak Lina” – Duet Elly Mazlein & Diva AA Bikin Netizen Terpukau

Screenshot 2021 02 08 At 5.19.11 Pm

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram