“Gedik tu simpan sikit” – Netizen Bitter Tengok Kekasih Ruhainies ‘Gigih’ Bawa Pinggan Nasi Kandar Masuk Kereta Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Admin tak kata tak ada, tapi jarang betul dapat tengok lelaki yang sanggup layan kekasih hati bila dorang buat-buat manja ni.

Baru-baru ni, seorang pelakon, Ruhainies yang sedang hangat bercinta dengan kekasih yang hanya dikenali sebagai Mr. E ni telah dikecam oleh netizen gara-gara…

Ala… Sweet apa sampai sanggup suap lagi yalls! Dah lah bawak pinggan masuk kereta, environmentalist sangat.

Tapi biasalah, post sweet-sweet macam ni confirm buat ramai orang bitter punyakan?

“Kalau tak kahwin kita gelak ramai-ramai”

“I xmkn in YOUR car”

Walaupun dikecam, Ruhainies tak mendiamkan diri tau.

Bukan tu je, ramai juga netizen yang back up pelakon ni.

Alahai, biarlah dorang nak makan dalam kereta pun kan, netizen ni pun relax lah sikit. Tapi satu je admin tertanya-tanya, macam manalah rupa selekeh Ruhainies ni sampai tak boleh keluar langsung? Mr E ni memang sweet betul, selekeh macam tu pun terima je, siap suap makan lagi…

 

Baca: 10 Pasangan Adik Beradik Popular Yang Cun Buat Hati Jejaka Tertawan!

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson