”Even you dah lumpuh,kasih sayang setia i tak lumpuh”- Amyza Aznan Setia Menjaga Suami Walaupun…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Siapa tak kenal kan dengan Amyza Aznan, pelakon wanita popular yang selalu menyelitkan unsur-unsur komedi dalam lakonannya.

Baru-baru ini Amyza telah berkongsi rasa sedih di laman Instagram miliknya bercerita keadaan terkini suaminya selepas diserang penyakit strok.

kak kaaia minta maaf kepada semua clients”

Amyza atau lebih mesra disapa kaaia menzahirkan rasa maaf kepada semua clients yang bekerjasama dengannya disebabkan beliau terpaksa memberi fokus utama kepada suami.

Namun begitu, Amyza tetap akan share semula kerja-kerja emcee dan shooting apabila semuanya sudah stabil.

Lebih memilukan lagi penyakit strok yang menyerang suaminya ini berlaku pada ulang tahun mereka yang ke- 16.

”Semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga,memanja,menyayangi,mencintai b”

Dalam video berdurasi 3 minit itu Amyza turut berkongsi gambar-gambar kenangan bersama suaminya.

View this post on Instagram

kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions,bukan tak nak share all my activities tu kat instagram,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus,iaitu my husband,dia stroke. inshallah ..one fine day i will share keje2 emcee and shooting tu . ❤❤❤ Happy anniversary suami ku sayang, semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga,memanja,menyayangi,mencintai b. walaupon b stroke,doa love tetap b suami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti. dan…. terima kasih untuk lagu nyanyian baby . ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me. ❤

A post shared by KAAIA (@amyzaaznankaaia) on

Penuh dengan rasa simpati, beberapa rakan artis turut memberikan kata-kata semangat dan ucapan supaya suami Amyza cepat sembuh.

Sumber: Instagram

Malah peminat dan follower Kaaia juga menzahirkan rasa simpati serta mendoakan kesejahteraan  mereka.

Sumber: Instagram

Admin berharap Amyza Aznan dan keluarga tabah menhadapi ujian ini.

 

Baca: ”Selalu work out, kami masih muda dan buat check-up selalu” – Fitness Trainer Tiba-Tiba Diserang Stroke Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Naqiuddin

Menulis berita-berita terkini, trending dan semasa. Belajar dan terus belajar.