Setiap manusia memerlukan makanan untuk hidup. Lepas makan mesti lah akan menunaikan hajat, tak kira lah berapa lama masa yang diambil sebelum ke tandas, tapi itu adalah pasti.
Rasa untuk ke tandas tu kalau makin ditahan makin dirasa. Macam tu lah yang terjadi kepada seorang wanita yang katanya mahu ke negara seberang. Dari mana ke mana tu admin tak berapa pasti. Tapi korang boleh tengok video oleh @pio_dhurjana kat bawah ni. Korang yang selalu keluar masuk Singapore tu mesti cam tempat ni.
https://twitter.com/pio_dhurjana/status/1210501834902687744?s=21
Eee.. tak cebok ke
Admin geli weh tengok video tu. Nasib baik 3 saat je. Tapi tu lah kan, admin rasa dia betul tak tahan tu. Kastam dekat sempadan pulak check memang betul-betul teliti. Dah memang nak keluar sangat lah tu kot.
Memang dah tak tahan betul lah tu. Terpaksa gak berak tepi jalan. Lama sangat tu tunggu, tak sanggup lah nak tahan.
Kalau kena memang terpercik lah weh. Pastu balik rumah melekat pulak. Perghh jenuh nak basuh weh. Geli admin.
Admin sarankan kalau korang nak cari pasangan, carilah yang sanggup teman korang berak tepi jalan. Barulah sweet, pastu tambah sikit bau-bau mengancam.