in

“Bab* mana tinggalkan taik ni?!” – Customer Complain Ada Bau Busuk, Rupanya Ada Orang Berak Dalam Fitting Room

Kalau pergi shopping macam-macam jenis customer kita tengok kan? Macam tu jugalah nasib pekerja kedai-kedai baju ni yang terpaksa hadap bermacam jenis perangai manusia.

Paling selalu kita nampak, jenis akan tinggalkan barang bersepah. Lepas cuba atau bila tak jadi bila mereka ni akan main letak je dekat ntah mana-mana.

Gambar hiasan
Gambar hiasan

Tapi, apa yang dilalui pekerja kedai baju ni memang lain daripada lain dan menggelikan. Menurut satu perkongsian di Twitter, kejadian tu berlaku semalam di mana ada pelanggan yang mengadu terhidu bau sangat busuk di bahagian fitting room perempuan.

Sebagai pekerja mestilah kita nak pastikan keselesaan customer ketika membeli belah kan? So, seperti biasa pekerja ni pergi periksa setiap satu fitting room.

Terkejut gila bila dia buka satu bilik ni dan terjumpa ada taik! Yes taik manusia ye… Entah pelanggan manalah yang tak senonoh dan tak ada sivik yang boleh berak dalam fitting room. Jijik!

https://twitter.com/mizannorman/status/1202278680648548352

Ramai netizen yang beri reaksi dekat tweet tu, ada yang ceritakan pengalaman masing-masing terpaksa berdepan dengan perangai customer.

Ada juga yang buat assumption, kalau perangai tak ada sivik ni selalunya pelancong dari China. Mana tidaknya, bukan sekali dua kita tengok mereka buat perangai pengotor.

Sumber: Twitter

Yekkk boleh imagine bau busuk tu 🤮

Baca: “Bapak pengotor” – Netizen Jijik Tengok Wanita Ni Cuci Underwear Bekas Darah Haid Pakai Water Heater Hotel