“Cuping telinga pun buat horny ke?” – Netizen Tak Puas Hati Mamat Ni Tegur ‘Aurat’ Perempuan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Ingat tak cerita pasal ada mamat tegur pasal nampak buah dada YB Nurul Izzah dulu? Haa yang ni pun lebih kurang jugak!

Dekat Twitter sekarang tengah viral pasal Khairil Akmal Azizie, mamat yang tegur seorang gadis dekat video Youtube. Cerita ni mula dapat perhatian lepas seorang pengguna Twitter, Mail Bidi upload screenshot komen si Khairil ni dekat Youtube channel gadis bernama Syahida Supian.

Syahida ni famous dekat Youtube sebab selalu buat cover macam-macam jenis lagu lokal dan international. Ni haa comment mamat Khairil tu….

Sumber: Twitter

Mail ni yang berpendapat mamat Khairil ni tak patut komen sampai macam tu, so dia pun upload screenshot tu dekat Twitter.

“Kepada Khairil Akmal Azizie yang comment tu, kalau hang baca tweet ni. Biasanya so alimz macam kau ni lah fuckboys. Mata kau apahal details sangat? Creepy bodoh jantan macam kau. Aku tak perasan langsung telinga dia. Aku dengar dia nyanyi je. Gigih sial ngko cari salah orang.”

Mail jugak cakap yang sangat obvious si Khairil tu memang nak cari salah orang sebab apa yang dia tegur tu tersangatlah detail.

Sumber: Twitter

Tweet Mail tu sampai sekarang dah ada lebih 6,000 retweets and rata-rata netizen yang lain setuju dengan dia that mamat Khairil tu creepy dan pervert.

Mana tidaknya, dorang sendiri pun tak perasan entah saat ke berapa video tu yang nampak bahagian cuping telinga. Ada jugak yang kata sebenarnya tu bahagian tudung yang berlipat, bukan telinga.

Sumber: Twitter

Ramai juga yang tertanya-tanya mana cuping telinga yang si Khairil tu maksudkan sebab dorang masing-masing memang tak perasan langsung!

Sumber: Twitter

Detail betul, nampak sangat mata jenis memerhati perempuan. Kalau niat baik nak tegur, pergilah private message, takyah la nak komen bagaaiiii….

Baca: “Semoga YB selamat dari manusia pervert macam dia”

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!