in

“Body made in surgery tu yang ko nak bangga?” – Syinta Buat Hal Lagi, Kali Ini Selak Kain Nak ‘Belanja’ Miss V

Lobak Merah
"Body made in surgery tu yang ko nak bangga?" - Syinta Buat Hal Lagi, Kali Ini Selak Kain Nak 'Belanja' Miss V
/

Sebelum ini pengasas kosmetik Safiey Illias atau lebih mesra dengan panggilan Syinta ini berani mati tayang buah dada dikhalayak umum semasa live di Instagram.

Tapi kali ini penyanyi lagu Syinta Gila ini sekali lagi buat satu tindakan berani lagi dengan menayang tubuhnya yang ‘menggodah’ untuk kerana nak buktikan sesuatu.

 

“Sorry ea cakap Syinta makin gemuk”

Difahamkan, ketika Syinta sedang buat live tu dia sering ditegur kerana badannya sudah semakin berisi. Bengang dengan dakwaan netizen dia pamerkan bukti bahawa dia masih langsing dengan menyelak kainnya untuk nafikan bahawa dirinya semakin berisi.

Pastinya ia menjadi viral apabila video live itu  dirakam dan diposkan melalui insta story makcik_puaka.

“kopek tinggi kat tengkok, body made in surgery room, itu yang ko nak bangga?”

Bahkan dalam video itu di juga menayang pinggulnya demi membuktikan dirinya itu kurus bahkan mengakui pipinya semakin naik kerana buat rawatan laser.

Kalau sebelum ini, Syinta pernah menggemparkan netizen dengan tindakan berani matinya menayang buah dada. Kali ini dia come out dengan sesuatu perkara baru pula.

Netizen pun tak baik tau, janganlah buat dia macam tu. Tak baik bodyshame orang, Syinta mana ada gemuk. Kan lawa tu. Tibeerrr 

 

Baca : “Dah la tinggi kat tengkok” – Safiey Illias Berani Mati Tayang Buah Dada Masa Tengah Live