in

“Banyak makan punya pasal” – [VIDEO] Gelakkan Diri Sendiri Bila Dapat Tahu Baju Sekolah Dah Ketat Lepas ‘Lockdown’

Feature1 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau korang dapat maintain berat badan sepanjang tempoh PKP ni, memang korang bagus! Congrats sebab dah jadi orang yang disiplin untuk kekalkan berat badan.



Tapi, tak semua macam tu kan…..? Setuju tak kalau admin cakap time PKP ni memang kerja kita nak makan je! Dah lah macam macam jenis makanan jadi viral time PKP ni, kita pun seronok nak try kan?

Night Court Eating Gif By Laff

Ha! Jangan menyesal, menangis nanti seluar dengan baju dah ketat pula. Macam seorang kanak-kanak dari China yang viral baru-baru ni bila dapat tahu berat badan dah naik. Tapi, dia tak menangis tau sebaliknya dia gelakkan diri sendiri! Haha!

Cute1

Cutekid4

Menurut Henan China, video itu menjadi viral di media sosial tempatan dan menunjukkan kanak-kanak berusia 6 tahun itu telah naik berat badan beberapa kilogram sepanjang kuarantin.

Dalam video tu, kanak-kanak tersebut sedang cuba memakai baju sekolahnya namun gagal untuk butang sebab dah sendat! 

Paling comel bila dia siap cuba tahan nafas tau bila nenek dia tolong butangkan baju! Lepas tu dia sendiri tak tahan nak tergelak!

Cutekid3

Cutekid2

Video berdurasi 32 saat itu menjadi viral dan mendapat perhatian ramai netizen di sana yang seronok tengok reaksi comel si kecil ni.

Korang tengoklah sendiri video ni:

Comel kan? Admin terhibur bila dia gelakkan diri sendiri tu!

Baca: “Dia faham setiap arahan dari ibunya” – [VIDEO] Gelagat Comel Aafiyah Menangis Selepas ‘Dimarah’ Tokti

Combine Tokti

Sumber: Youtube
Sumber: Youtube
Sumber: Youtube
Sumber: Youtube

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.