in

“Yang pi bai-bai pasaipa”- [VIDEO] Comel! Anak Khusyuk Tengok Tv Sampai Tak Perasan Ayah Merangkak Depan Mata

Ft Ayah Merangkak Senyap Senyap Depan Anak

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Geram! Ada anak kecil  terutamanya bila berumur dari 6 bulan sampai 3 tahun ni memang suka tenaok kerenah dia kan? Buat lah apa saja, mesti nampak comel.



Macam dalam satu video yang dikongsikan oleh @shafinahhasan yang dah raih 80K jumlah tontonan dalam masa 8 jam ini telah membuatkan netizen terhibur melihat aksi si ayah kenakan anaknya.

 

Taktik nak keluar, meraung kawan tu

Dalam video berdurasi 24 saat itu, dilihat si ayah sedang merangkak depan matanya sedangkan anaknya khusyuk menonton TV.

Setelah sampai ke pintu, si ayah pula suka menyakat anaknya terus Bye Bye sebelum anak kecil itu meraung tengok ayahnya pergi dengan kakak.

@shafinahhasan

Begitulah taktik nak keluar. Meraung kawan tu😆. fyp tak agaknya #fyp #tiktokmalaysia #funnykids #stayathome

♬ Funny Kids – Children’s Music

Terhibur melihatnya, netizen geram dengan perangai si ayah yang menyakat si kecil ini dan ada juga yang terhibur tengok kelakuan anaknya yang tak perasan bila si ayah merangkak depan mukanya.

 

Yang pi bai-bai pasaipa – Netizen

Ayah Merangkak Senyap Senyap Depan Anak Ayah Merangkak Senyap Senyap Depan Anak 2 Ayah Merangkak Senyap Senyap Depan Anak 3

Ayah Merangkak Senyap Senyap Depan Anak 4

Hahahah, punya besar si ayah tu tapi sikit pun tak nampak.

 

Baca : “Macam Raju dalam Upin Ipin!”- [VIDEO] Suara ‘Comel’ Gadis Ini Buat Ramai Terhibur

Raju 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.