[VIDEO] Korbankan Raya Untuk Cari Anaknya Yang Hilang, Ibu Nora Anne Ucap Terima Kasih Kepada Pasukan SAR. Sebak!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:“We know you have given up your time, especially at a special festival time to be with us here. It means the world to us, and we are so grateful for everything that you are doing for us…”

Dalam nada sebak yang tidak dapat dibendung, itu antara kata-kata yang diucapkan ibu kepada Nora Anne Quoirin — gadis Ireland yang dilaporkan hilang ketika keluarganya datang bercuti di Resort Dusun Pantai Hill, Ahad lalu.

Meskipun kelihatan sugul, Maebh Jaseprine Quoirin tetap menggagahkan diri untuk berjumpa dengan anggota pasukan mencari dan menyelamat dan menyampaikan sendiri ucapan penghargaan kepada mereka yang bertugas.

Maebh berkata, keluarganya amat menghargai segala usaha dan pengorbanan yang dilakukan anggota terlibat dalam melakukan pencarian siang dan malam untuk mengesan Nora Anne.

Ini merupakan penampilan kali pertama ibu kepada tiga anak itu sejak Nora Anne dilaporkan hilang.

Ucapan pada pertemuan secara tertutup di perkarangan resort itu dirakam dan dikongsikan oleh pihak polis kepada petugas media di lokasi.

Kami kongsikan rakaman video tersebut bersama anda, dan berharap agar Nora Anne dapat ditemui secepat mungkin dalam keadaan selamat.

Kepada anggota pasukan SAR yang masih setia meneruskan misi tanpa mengenal penat lelah, Thank you so much, terima kasih.”

 

Baca: “Segala mak nenek teori alam ghaib merapu dan meraban…” – Dikatakan Kena Sorok Bunian, Acap Rupa-rupanya…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nab Talib

Seorang yang selalu berangan untuk bekerja di Dunder Mifflin Paper Company, dan penggemar berat Morrissey.