in

“Thank you so much, kitaorang baru je nak cari duit” – Adibah Noor Buat Kenyataan Sinis Sebab Kes Covid-19 Naik

Adibah7

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita semua sedia maklum kes terbaru Covid-19 di Malaysia naik secara mendadak dan mencetuskan kebimbangan orang ramai.



Malah ada yang dah mula rasa sedikit kesan dimana urusan mereka dah mula terbatas biarpun Menteri Kanan (Keselamatan) Dato’ Sri Ismail Sabri umumkan PKP buat masa ini tidak akan dijalankan walaupun kes dah cecah 3 angka.

Antara golongan yang terkesan adalah artis seperti Adibah Noor, luahan itu dibuat menerusi laman Twitter yang telah meraih 1.2K retweets sepanjang ia dimuat naik petang semalam.

 

I tau mesti you all letih dan juga frustated tengok time line masing-masing sebab kenaikan kes dan juga super spreader virus tu dan ya! Saya masih lagi senyum sebab saya cuba nak fikir positif.”

Dalam video ini Adibah Noor kelihatan begitu ceria kerana masih cuba berfikiran positif sambil memberikan pesanan dan luahan sinis.

Katanya, dia baru sahaja nak ‘bernafas’ tapi dah kena duduk rumah kerana banyak kerjanya yang ditangguhkan semula.

“Hakikatnya saya pun tengah duduk rumah je, sebab shooting kitaorang pun dan kena postpone sana postpone sini, terima kasih! Kitaorang baru je nak kutip balik cebisan, cari duit sini sikit, cari duit sana sikit kan? Tapi dah kena duduk rumah, oh my god! Terima kasih.”

Kenyataannya itu mendapat sokongan netizen dan ada juga yang mengalami situasi lebih kurang sama sepertinya, sampaikan ada fronliner dah mula frust.

 

Frontliner pun dah frustated, tapi dok ingat pesakit je – Netizen

Adibah Adibah2 Adibah3

Alahai, kesian betul dengan nasib mereka ni, sama-sama kita doakan kes akan segera menurun.

 

Baca : Adibah Noor Terima Permintaan Gambar Bogel Dari Peminat, Ini Respons Beliau

An

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.