in ,

“So sweet!” – [VIDEO] Warga Emas Mainkan Harmonika Disebalik Pintu Kaca Untuk Hiburkan Isteri

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Situasi pandemik yang melanda beberapa buah negara di seluruh dunia akibat Covid-19 menyebabkan semua orang perlu melakukan penjarakan sosial untuk mengelak daripada terkena jangkitan virus itu.

Di Amerika Syarikat, seorang veteran tentera berusia 97 tahun yang dikenali sebagai Lou terpaksa berpisah dengan isterinya, Jackie disebabkan oleh pandemik Covid-19. Namun, dia ada cara tersendiri unntuk bersama dengan isterinya itu, lapor Dailymail.

Lelaki itu telah melawat wanita itu di Rumah Tentera dan Pelaut DMVA di Erie, Pennsylvania.

Terpisah dengan pintu kaca, lelaki itu memainkan alat muzik harmonika dengan lagu yang cukup merdu untuk menghiburkan isterinya. Serius weh sedap gila bunyi harmonika tu.

Video itu dikongsikan oleh Jabatan Hal Ehwal Ketenteraan dan Veteran Pennsylvania di laman Facebook mereka dan lelaki itu mengambil peluang ini untuk menghabiskan masa bersama isterinya.

Korang boleh tengok video tu kat sini

Menerusi video itu, lelaki itu meletakkan alat pejalan kakinya di luar pintu kaca dan duduk di kerusi supaya dia boleh face to face dengan isterinya.

Alahaii, sweetnya. Admin pun rasa terharu dengan usaha lelaki ni untuk berjumpa dan menghiburkan isterinya walaupun jarak memisahkan mereka. 

Baca : Pakcik Sweet Sangat Bagi Burger Untuk Wife Dia Sampai Scret Recipe Nak Belanja Kek Untuk Diorang!

 

 

 

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari: