in ,

“Sayang sampai tua” – Netizen Tersengih Tengok Tun M Berdating Dengan Tun Siti Hasmah

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Siapa yang tidak kenal dengan pasangan lagenda Tun Dr. Mahathir dan Tun Siti Hasmah. Walaupun telah lanjut usia, pasangan ini masih kekal bahagia dan sentiasa manis dipandang oleh semua rakyat Malaysia.

Baru-baru ini tular di media sosial pasangan tersebut keluar dating di sekitar Kuala Lumpur. Apa yang menarik perhatian adalah Tun M sendiri yang memandu kereta. Cuba korang tengok sendiri twwet oleh @chedetofficial dekat bawah ni

 

Sweet couple

Sememangnya perhubungan macam ni menjadi angan-angan setiap orang yang melihat. Boleh hidup bahagia sampai ke akhir hayat memang semua orang nak. Sweet betul. Penuh semut sekeliling ni.

Yes betul, Tun M memang tak boleh berpisah dengan kereta nasional kita. Brain child dia lah katakan. 

Itu sebahagian dari pakej bila nak berdating. Lebih-lebih lagi bila smeua orang kenal. Memang mata tu tak lari lah dari orang memadang. Apa lagi orang nak kacau kan.

Jangan lah kaitkan dengan politik. Biar lah Tun berdua nak dating pun. Sweet kot. 

 

Baca: “Comel je” – Netizen Tersengih Tengok Kemesraan Tun M Dan Isteri Di Pagi Hari Kebangsaan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari: