“Sangap sangat ke laki tak guna tu?” – Netizen Berang Tengok Perangai Lelaki Ini Tunjuk Kemaluan di Parking Awam

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Semakin hari semakin banyak kita dengar berita pasal kejadian rogol. Lebih mengejutkan lagi, bapak rogol anak, sumbang mahram, dan gangguan seksual.

Baru-baru ini berlaku suatu kejadian ganguan seksual oleh seorang lelaki kepada seorang perempuan di sebuah tempat letak kereta awam. Menerusi akaun Twitter @fifiezuriani, dia terpaksa merakam perbuatan terkutuk lelaki tersebut untuk dijadikan bahan bukti kepada pihak berkuasa. Cuba korang tengok video kat bawah ni.

Kurang ajar betul

Berikut adalah penjelasan lebih lanjut dari mangsa.

Betul gak apa yang mangsa ni cakap. Kalau hon, pastu dia mamat tak guna tu blah, tak dapat lah rakam muka dia untuk buat bukti. Tapi admin rasa memang lelaki tu kurang ajar betul, dekat tempat awam pun nak buat macam tu, dah lah tak kenal pun. Ish geram betul.

Kalau ikut hati memang nak belasah je orang jenis macam ni. Tapi bila fikir balik bahaya gak kalau time kita buka pintu atau turunkan tingkap tu dia apa-apa kan kita. Ish seram pulak terbayang benda macam tu.

Oh rupanya memang mamat tak guna tu dah aim mangsa. Tapi nasib baik tak jadi apa-apa kan. Sebelum dibuatnya benda bukan-bukan dekat orang lain, elok dihumban orang jenis macam tu ke dalam penjara. Apa-apa pun, stay safe ye semua. Kalau ada apa-apa tu terus pegi buat report dekat polis.

 

Baca: “Dia selalu lanc*p dalam kereta tu” – Gadis Kena Follow Dengan Lelaki Pervert Lepas Sekolah Sampai Depan Rumah

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.