“Dia selalu lanc*p dalam kereta tu” – Gadis Kena Follow Dengan Lelaki Pervert Lepas Sekolah Sampai Depan Rumah

Zaman sekarang ni dekat mana-mana pun dah tak selamat tau! Jangan kata waktu sorang sorang, kalau ada kawan pun manusia pervert ni selamba buat ‘kerja’.

Macam apa yang dilalui seorang pelajar sekolah yang jadi target lelaki miang baru-baru ni. Menurut remaja perempuan bernama Filzah itu, dia diganggu lelaki yang menaiki kereta dekat depan area rumah di Pandan Indah.

Katanya, kereta yang sama tu selalu ada dekat kawasan perumahan, tunggu sampai budak-budak balik sekolah. So, kira memang bahayalah untuk pelajar perempuan yang balik sekolah jalan kaki. Baru-baru ni, kawan Filzah memberanikan diri untuk ambil gambar kereta yang dinaiki lelaki pervert tu dekat kawasan rumah tersebut.

Sumber: Twitter

Guys, please help me!! Kereta ni selalu kacau I waktu balik sekolah, bukan macam biasa tapi dia macam nak merogol tau! Tiap kali I nampak kereta ni rasa nak nangis pun ada tak tahu nak lari mana.”

Filzah juga ada kongsikan no plat lelaki tu – WTB 1181 dan katanya lelaki tu bukan setakat follow je tapi dia pernah ternampak mamat tu melancap! Lebih teruk lagi, lelaki tu pernah ikut Filzah sampai depan pintu rumah!

Dia selalu lan*** kat dalam kereta tu, tak tahu la dia tunjuk dekat orang lain atau I sendiri je tapi I rasa macam dia tunjuk dekat I sorang je sebab dia pernah follow I sampai depan pintu rumah! Nasib baik masa tu dah masuk rumah dan adik I yang nampak dia.”

Sumber: Twitter

Memandangkan dia ada info no plat kereta tu, ramai netizen nasihatkan dia untuk pergi buat report supaya pihak polis boleh ambil tindakan selanjutnya. Mana tidaknya, keselamatan pun dah terancam dan tiada siapa tahu niat sebenar lelaki tu. Ada netizen kata silap silap dia boleh menculik, merogol atau membunuh!

Rupa-rupanya ada juga netizen yang pernah nampak kereta ni dekat tempat lain, maknanya lelaki pervert tu aktif mengekori pelajar balik sekolah.

Sumber: Twitter

Hati hati tak kira dekat mana pun korang pergi tau!

Baca: “Dia try hard gila nak buka baju aku” – Wanita Hampir ‘Dirosakkan’ Lelaki Pervert Lepas Tayar Meletup Tepi Highway

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!