“Sakit otak betul!” – Ingatkan Buat Apa, Rupanya Sibuk Menghendap Nak Curi Baju Dalam Orang!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Semakin lama semakin ramai orang yang mempunyai sakit mental!

Dalam video terbaru, seorang lelaki kantoi selepas tertangkap cuba mencuri pakaian dalam dari sebuah rumah.

Menghendap rumah dulu, baru panjat

Video yang dirakam oleh jiran mangsa itu menunjukkan lelaki berkenaan pada awalnya terhendap-hendap sebelum mendekati sebuah rumah.

Dia yang memakai T-shirt lengan pendek berwarna hitam dan berseluar jeans meninjau di tingkap dapur sebelum kembali ke posisi asal.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Lebih menarik, dia seolah-olah sedang mengambil own sweet time memeriksa keadaan sekeliling sebelum kembali sambung plan asal.

Guna rod panjang untuk capai baju dalam

Sambil memikirkan rancangannya, lelaki itu kemudian memanjat tebing belakang bahagian rumah itu sebelum mula mencapai sebatang rod plastik.

Selepas itu, dia mula menggunakan rod itu untuk cuba mencapai pakaian dalam yang dijemur di tingkat 2 rumah berkenaan.

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Memang gigih sangatlah aksi nak mengambil baju tu sampai tak sedar dah terkantoi dirakam!

Awas, sex maniac di mana-mana!

Nasib baik jiran yang merakam kejadian sempat sergah sebelum dia kebas bawa lari pakaian tu!

Lagi best, dia rileks je berjalan pergi macam tak ada apa-apa berlaku!

Heyy..tak tahulah berapa banyak baju dalam orang dia dah kebas agaknya. Sex maniac ke?

Baca: “Atok siapa buat perangai ni?” – Warga Emas Tak Tahu Malu Curi Bra & Spender Dalam Rumah Orang Tak Dikenali

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Suraya Roslan

Penggemar graphic tee dan sentiasa berangan-angan untuk mengelilingi dunia.