in

“Riak muka tenang, air mata langsung tak ada” – Kakak Dedah Misya Dapat Tahu Sehari Sebelum Pulang Umrah

Marissa Misya Dapat Tahu Nikah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kecoh di media sosial sejak semalam, anak kepada selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania didakwa sudah bernikah dengan seorang lelaki bernama Aslam.


Memetik laporan, kakak kepada isteri pertama Aslam, Misya Mazlan iaitu Nadiah mengesahkan mereka sudah berkahwin di Songkla, Thailand pada Disember lalu.

Di Instagram, Nadiah meluahkan rasa sedih dengan apa yang terjadi kepada adiknya. Dedahnya, Misya langsung tidak membuka mulut mengenai pernikahan Aslam dengan Marissa Dania malah memilih untuk menjauhkan diri daripada keluarga.

Screenshot 2024 02 08 101246

Artikel berkaitan: Peguam Jelaskan Wanita Boleh Saman Anak Artis Penyebab Rumah Tangga Musnah Dengan Syarat…

Artikel berkaitan: “Saya mengaku bersalah” – Marissa Dania Hakim Buka Mulut, Beri Penjelasan Melalui Hantaran Di Instagram

Kata kakaknya lagi, perkhabaran tentang pernikahan suami adiknya diketahui sehari sebelum pulang dari Tanah Suci Mekah.

“Masa dekat sini aku nampak dia fokus buat ibadah. Segala doanya didengari. Sehari sebelum nak sampai ke tanah air, tahu-tahu diuji sebegitu rupa.

“Riak mukanya? Tenang saja. Air mata? Langsung tak ada,” tulisnya.

Screenshot 2024 02 08 101353

Tambahnya, adiknya tidak meluahkan kepada keluarga mengenai perkara itu tetapi dia dilihat sering repost video menggambarkan perasaan hancur hatinya apabila dikhianati suami.

Nadiah turut meminta pengikutnya agar menitipkan kata semangat dan nasihat kepada adiknya kerana dia tidak mampu berbuat apa.

Screenshot 2024 02 08 101302

Terdahulu, kecoh pada September lalu apabila Misya tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan Marissa Dania.

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.