in

“Respect!” – Netizen Puji Yusof Haslam, Layan Puteri Sarah & Cucu Baik Walaupun Anak ‘Buat Hal’

Yusof Haslam Baik Dengan Menantu Cucu Dipuji

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kisah isu rumah tangga pelakon Puteri Sarah Liyana dan suaminya, Syamsul Yusof menjadi perbualan hangat netizen hujung minggu lalu apabila pelakon itu mendedahkan bahawa dia sering diganggu oleh Ira Kazar yang didakwa mempunyai hubungan dengan Syamsul.Pun begitu, perkongsian terbaru Puteri Sarah di TikTok telah menarik perhatian netizen apabila dia memaparkan hubungan baik mertuanya, Datuk Yusof Haslam dan isteri dengan cucu-cucu meskipun rumah tangganya dengan Syamsul dilanda badai.

@puterisarahliyana

Life is full of blessings we take for granted. Yet so often we dwell on what we don’t have. Appreciate what you already have and be grateful 🥰❤️ #fyp#fyppppppppppppppppppppppp

♬ original sound – Puteri Sarah liyana – Puteri Sarah liyana

Hidup ini penuh dengan keberkatan, tapi kita selalu ambil mudah. Kita selalu fikirkan perkara yang kita tidak miliki. Hargai apa yang kita ada sekarang dan bersyukurlah,” tulis kapsyen video berkenaan.

 

“Hidup ni beginilah, suami baik, mertua benci. Mertua sayang, suami buat hal” 

Rata-rata netizen di ruang komen bersimpati dengan nasib yang menimpa Puteri Sarah dan berharap hubungannya dengan suami bakal pulih tidak lama lagi.

Pun begitu, ramai juga netizen yang memuji sikap baik Datuk Yusof Haslam dan isteri yang masih melayan menantu serta cucu dengan baik meskipun anak mereka didakwa menjadi punca masalah rumah tangga.

Mertua Baik

Semoga Sarah tabah hadapi dugaan ini. Kesian tengok muka anak-anak… 

Baca: “Kenapa nak kena kejar suami orang?” – Puteri Sarah ‘Warning’ Ira Kazar Agar Berhenti Ganggu Syamsul Yusof

Sarah

Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.