“Pukul je lagi” – Bapa Bagi ‘Support’ Sambil Rakam Isteri Tendang, Libas Kepala & Badan Anak Pakai Rotan

Memang dasar tak berhati perut! Baru-baru ini, ada pengguna Facebook kongsikan ibu bapa belasah ketiga-tiga anak mereka, budak kecil tu sampai merayu-rayu minta berhenti.

 

Manusia ke ni namanya? Sorang tukang pukul, sorang lagi tukang rakam! Macam mana dia tergamak nak belasah budak kecil ni, mesti sakit!”

Rakaman video yang meraih lebih daripada 2,000 jumlah perkongsian berdurasi 1 minit 25 saat itu menunjukkan seorang kanak-kanak perempuan membuka buku disebelah wanita sambil memegang rotan panjang.

Ia seperti kanak-kanak tu ada berkata sesuatu tiba-tiba berhenti. Menurut WORLD OF BUZZ, Wanita yang dikatakan ibunya itu, memandang kearah lelaki yang tengah merakam video tu untuk tanya apa yang dia patut buat dengan budak ni.

Lepas tu bapa dia tu terus jawab suruh dia pukul anak dia. Mak dia pun libas rotan panjang berulang kali tanpa henti. Dia hayunkan dia dan sambung libas tanpa henti.

Dalam rakaman tu, kanak-kanak tersebut dipukul di kepala, belakang badan dan semua anggota. Lepastu dia tendang akan dia sampai keluar pintu dan ambil rotan lain. Mak dia gunakan rotan kedua untuk belasah anak dia sampai anak dia menangis merayu-rayu minta berhenti.

Sementara mak dia tenging anak dia tu, bapa dia sekali lagi bagi galakkan suruh pukul lagi anak dia tu. Memang dasar mak bapak tak guna!

Mak dia pun boleh turutkan lagi arahan laki dia, kali ni pukul dengan lebih kuat lagi. Anak dia yang meronta-ronta kesakitan hanya mampu hadang pukulan itu pakai tangan.

Tak cukup dengan tu dia belasah anak dia yang lain-lain pula termasuk lah anak dia yang paling kecil.

Meskipun video yang dikongsikan dalam satu group Facebook ni tak dpaat dikenal pasti lokasinya. Ramai netizen dakwa bahawa kejadian ini berlaku di China kerana dialek yang digunakan oleh pasangan ni.

Bagaimanapun, ramai yang geram bila melihat kekejaman mereka ni. Andaikata itu cara nak didik anak, memang dah keterlaluan!

 

Baca : “;Bapa b*ngsat” – Abang Dipaksa Rakam Sambil Tengok Adik 8 Tahun Kena Libas Dengan Kayu Panjang

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.