“Pening lagi dari minum ketom” – Konon Nak Tunjuk Harimau Tapi Netizen Naik Frust Tengok Video Ni Goyang-Goyang

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Rules kalau nak sesuatu info yang kita nak jadikan ianya viral mestilah input dia kena dahsyat dan paling penting sekali jelas, kalau tak habis kena kecam balik, misalnya macam seorang pengguna Facebook ni.

Biji mata admin sendiri naik juling bila tengok apa yang dia ni cuba sampaikan.

 

Harap maaf video agak bergoyang kerana perakam terlalu nervous..”

Kononnya si polan ni nak tunjukkan ada harimau kat atas jalan raya di Terenggau,lokasi tu dirahsiakan.

Footage kelibat ‘Pak Belang’ itu dikatakan dalam sebuah kampung pendalaman. Video itu dirakam tapi satu apa pun tak jelas. Bak kata tuan empunya badan, si tukang rakam tu terlalu nervous sebab nampak haiwan buas. Aiyoo dalam kereta je pun, itu pun jauh

Netizen yang nak tengok kedua-dua video ni sebab nak tahu apa yang berlaku terus tak jadi sebab frust nak tengok harimau tu.

 

Pening lagi dari minum ketom – Netizen

Daripada perkongsian melalui satu group di Facebook ni pula, kelibat raja rimba itu dilihat merayau-rayau dan tidak mempedulikan kehadiran penduduk.

 

Harimau sesat

Menurut sumber lagi, harimau ni sesat, jadi Pegawai Penyelaras DUN Bukit Besi, Haji Ghazali Sulaiman  hadir bersama Pegawai Perhilitan ke lokasi kejadian dan tindakan susulan akan dibuat bagi memastikan keselamatan penduduk.

 

Baca : “Besar weh harimau sebenarnya” – Netizen Teruja Tengok Saiz Sebenar Haiwan Guna Aplikasi Google Search

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.