“Penat kot dia tu” – Lelaki Kantoi Tidur Time Meeting Buat Netizen Terbahak

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Bagi mencari kata sepakat dalam membuat keputusan, perbincangan wajib dilakukan terlebih dahulu. Kadang-kadang tu meeting terlampau lama akan buat kita hilang fokus atau lebih dahsyat lagi, tertidur.

Kali ni admin nak share pasal sorang lelaki ni kantoi tertidur time meeting. Apa yang kawan-kawan dia buat lepas tu confirm buat korang gelak kan. Cuba tengok video oleh @NadiahIskandar_ kat bawah ni.

Penat sangat kot

Kalau admin kena macam ni memang malu lah weh. Tapi setakat ni terlelap time meeting tak pernah kantoi lah lagi. Harap kalau terkantoi nanti takde lah sampai macam ni

Yang ni selalunya memang cakap “tak baik” tapi sebelum tu dia lah yang punya idea nak bagi kantoi. Jangan percaya sangat hehehe

Haa tu lah kesian dia baru nak sedap tidur. Tapi admin minta maaf gak lah sebab gelak kuat gak tengok reaction dia dalam video tu

Aip sis, jangan nak cuci mata pulak. Gelakkan dia takpe, cuci mata jangan ye.

 

Baca: “Kena pukul sampai lari rumah” – Kisah Sedih Adik Ini Tidur Tepi Jalan Buat Netizen Sedih

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.