“Pake jilbab, sebut nama Allah tapi melakukan kemaksiatan” – Wanita Berhijab Peluk Shawn Mendes Dikecam

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Nampaknya isu penyanyi Shawn Mendes melayan peminatnya di Asia ini masih berlarutan sehingga ke negara seberang.

Ada seorang gadis bertuah dapat bersemuka dengan pelatun lagu Senorita itu dan berpeluang untuk beramah mesra serta bergambar dengannnya.

 

Alhamdulillaaahh.. Thank Allah”

Gambar remaja wanita tersebut dengan Shawn Mendes yang dikongsikan di Instagram itu dikongsikan semula di Twitter oleh segelintir netizen yang mempertikaikan aksi mesra mereka berdua.

Ini kerana penampilan remaja tersebut bertudung dan pelukan erat itu agak melampau, ditambah lagi dengan caption yang menunjukkan dia menzahirkan rasa syukur membuat aksi tersebut.

Ia menjadi pertikaian kerana cara remaja tersebut menzahirkan rasa syukur dikira macam tak kena tempat. Ternyata ramai netizen yang kurang senang dengan cara dia bersyukur tu.

Kecaman netizen dari negara jiran itu merebak sampai ke negara kita.

 

Pake jilbab, sebut nama Allah tapi melakukan kemaksiatan – Netizen

Bagaimanapun, tak semua yang memberikan respon negatif kepada wanita ini, ada juga yang cemburu dan suka melihat gadis bertuah ini dapat berpeluang mendekati penyanyi yang segak dan tampan tu.

 

Cemburu

Hurm tak tahulah netizen yang bitter ke atau tindakan wanita ini yang ada buat silap. Apa pendapat korang?

 

Baca : “Bapak sombong” – Viralkan Video Shawn Mendes Berlagak Dengan Peminat Di KLCC, Lelaki Ni Dikecam Balik Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?