in

Netizen ‘Bersemut’ Bila Tengok Cara Pasangan Comel Ini Bermanja Biarpun Lanjut Usia #relationshipgoal

Bdaygirl5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Alahai, dalam banyak-banyak cerita sweet yang dikongsikan, inilah yang paling win sekali. Sayang antara satu sama lain biarpun umur kian meningkat.



Admin pula rasa bersemut bila tengok.

 

Cutest players ever”

Ketika nak meraikan sambutan hari ulang tahun si isteri, pasangan ini sekeluarga bermain permainan Pie Face. Alahai comel je Birthday Girl ni.

Video yang dimuat naik oleh anak pasangan ini Meme Muhamad ternyata dicemburui oleh ramai pasangan diluar sana apabila melihat gelagat mereka berdua. Ada yang mahukan jadi seperti mereka apabila mereka tua nanti.

Relationship goals! Admin harap ibu bapa admin macam tu juga. Till jannah

 

Netizen melting

Cutecople Cutecouple2 Cutecouple3 Cutecouple4

Ada yang sampai nangis-nangis tengok sebab sweet sangat. Rata-rata netizen mendoakan kesejahteraan pasangan ini untuk kekal bersama hingga ke akhir hajat.

Ini baru lah namanya relationship goals. Hubungan masih utuh biarpun dah lanjut usia.  Bukannya buat surprise bagi bunga kat sekolah, hadiah iphone kat awek pakai duit mak. Ops!

 

Baca : “Aku pula yang over excited” – Netizen Pun ‘Blushing’ Tengok Cara Si Gentleman Ni Confess Kat Crush Dia

Crushh

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.