Netizen ‘Bersemut’ Bila Tengok Cara Pasangan Comel Ini Bermanja Biarpun Lanjut Usia #relationshipgoal

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Alahai, dalam banyak-banyak cerita sweet yang dikongsikan, inilah yang paling win sekali. Sayang antara satu sama lain biarpun umur kian meningkat.

Admin pula rasa bersemut bila tengok.

 

Cutest players ever”

Ketika nak meraikan sambutan hari ulang tahun si isteri, pasangan ini sekeluarga bermain permainan Pie Face. Alahai comel je Birthday Girl ni.

Video yang dimuat naik oleh anak pasangan ini Meme Muhamad ternyata dicemburui oleh ramai pasangan diluar sana apabila melihat gelagat mereka berdua. Ada yang mahukan jadi seperti mereka apabila mereka tua nanti.

Relationship goals! Admin harap ibu bapa admin macam tu juga. Till jannah

 

Netizen melting

Ada yang sampai nangis-nangis tengok sebab sweet sangat. Rata-rata netizen mendoakan kesejahteraan pasangan ini untuk kekal bersama hingga ke akhir hajat.

Ini baru lah namanya relationship goals. Hubungan masih utuh biarpun dah lanjut usia.  Bukannya buat surprise bagi bunga kat sekolah, hadiah iphone kat awek pakai duit mak. Ops!

 

Baca : “Aku pula yang over excited” – Netizen Pun ‘Blushing’ Tengok Cara Si Gentleman Ni Confess Kat Crush Dia

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.