“Nak pancut muka plisss” – Gambar Selfie Wanita Bertudung Labuh Ni Pun Boleh Jadi Ancaman Sex Kaum Lelaki

Zaman sekarang ni memang kena banyak berhati-hati kalau nak muat naik foto di media sosial, diluar sana pasti akan ada manusia-manusia pelik yang boleh menjadi ancaman pada seseorang, lebih-lebih lagi kaum hawa.

Jangan kata foto seksi, bertudung litup pun boleh jadi objek nafsu seks golongan lelaki pervert ni. Buktinya, foto Saffiya Ezzati yang bertudung labuh ni pun kena. Bukannya tayang body pun, foto selfie je.

 

Aku post gambar macam ni pun mampu menaikkan nafsu lelaki ?Aku tak kuat Ya Allah”

Sumber : Twitter

Mengikut apa yang netizen katakan, sebenarnya ia bukanlah satu perkara baru. Ada orang yang memang bernafsu tengok orang bertudung walaupun dah tutup semua. Scary weh!

 

Memang ada laki lebih bernafsu, tengok girl pakai tudung – Netizen

 

Macam-macam manusia zaman sekarang, langkah hati-hati kena lah lebih selective dalam menentukan siapa follower yang patut jadi contact kita. 

 

Baca : “Nasi lemak dia lagi sedap kot” – Video Bella Hadid Makan Dihujani Komen Lelaki ‘Pervert’

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.