in

“Memang dasar oyen” – Kucing Kacau Wartawan Buat Netizen Terhibur

3Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ramai antara kita yang sangat suka akan kucing. Tapi ada juga yang takut dengan kucing. Kalau nampak kucing tu memang nak lari je, taknak duduk dekat-dekat.



Cakap pasal takut kucing ni, admin ada satu video nak share dengan korang. Seorang wartawan terpaksa berhenti buat laporan secara tiba-tiba sebab ada seekor kucing datang dekat dengannya. Korang boleh tengok kucing tu kacau wartawan dalam video @haziqaiman_ kat bawah ni.

 

Memang dasar Oyen

Aduhh.. kesian admin tengok wartawan tu. Dah lah tengah buat kerja, ada pulak yang datang kacau. Sabar ye akak wartawan.

Screenshot 2020 12 12 At 2.31.06 PmAdmin pun ingatkan lupa skrip ke apa tadi. Rupanya ada kucing kat kaki. Nasib baik tak lari jauh-jauh. 

Screenshot 2020 12 12 At 2.31.55 PmMungkin kucing tu ingat nak main kot. Sebab tu datang kacau tiba-tiba. Tapi kalau nak main pun, tunggu lah kat tepi dulu. Tak menyempat betul.

Screenshot 2020 12 12 At 2.31.25 PmScreenshot 2020 12 12 At 2.31.38 PmOyen ni memang tak kisah kecik ke besar, memang ada-ada je perangai pelik dia. Kesian akak tu, mesti trauma lepas ni.

 

Baca: “Sibuk je dia tu” – Gelagat Kucing Jadi ‘Wartawan’ Ini Buat Netizen Tersengih

Screenshot 2020 12 12 At 2.30.00 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.