in

“Nak kena pujuk pulak” – Aksi Kucing Ini Merajuk Buat Netizen Tersengih

55D087A2 Dd0A 4C11 9E53 B6B7664Efc55

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kepada korang yang ada atau pernah ada haiwan peliharaan, admin nak tanya sikit, pernah tak si manja korang merajuk? Tak kisahlah sebab apa sekalipun, mesti pernah merajukkan?



Okay, kali ni admin nak share satu video pasal kucing merajuk. Kucing ni dia merajuk sampai pergi ke rumah lain, lepas tu bila tuannya panggil balik, dia boleh berkeras taknak bergerak dari situ. Nak kena pujuk baru nak gerak. Kalau nak tau macam mana dorang pujuk kucing tu, cuba korang tengok video oleh @dyradyre kat bawah ni

Nak kena pujuk pulak
Hati kering betul kucing tu, orang panggil pastu membebel dia buat tak tahu je. Nak kena panggil elok-elok baru reti nak balik rumah.

F02355B3 2714 412E Ab2B 81A85389F617Ini betul, kita manusia pun kalau kena bebel kita tak suka kan? Cakap elok-elok baru cair. Pandai betul ayah dia tu pujuk

5Ffd01Ca Eb4A 489D 8Faa 6Aef2F8Ad4C0Rupanya kucing ni faham cakap manusia. Betul, admin pernah baca ada orang share yang kucing faham je apa kita cakap, tapi dia just ignore je.

D9337Ce9 1D46 42E8 B53D E4299E3Dd18FAmboih bukan main melampau. Dah lah kena pujuk, lepas tu menjawab pulak. Eee geram je admin tengok. 

 

Baca: “Suka hari dia je” – Kesat Bontot Dalam Surau, Kucing Ini Buat Netizen Terhibur

Bf124C27 31F3 4C67 Adcb Cc93Eba80C06

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.