in

“Mcm dkt oscar” – Netizen Ternganga Tengok Keluarga Ini Posing Untuk Video Raya Mereka

2Raya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Masih lagi dalam mood raya kan? Mesti korang tak bosan layan media sosial sambil tengok kawan-kawan, saudara-mara dan siapa-siapa je lah yang upload gambar raya dengan keluarga masing-masing. Tak kurang juga ada yang muat naik video kreatif sempena Raya PKP ni.



Ada satu video yang menarik perhatian ramai netizen di media sosial. Satu keluarga ni buat video ala-ala Glambot dekat Anugerah Oscar. Kalau korang tak tahu Glambot tu apa, korang tengok lah video kat bawah oleh @syafiyizady ni. Mesti korang terhibur gak lah!

 

Style gila weh!

Mula-mula tu nampak macam video slow-mo biasa je, tapi start ada yang melompat sambil pusing tu dah nampak style. Tambah pulak yang libas beg tu. Dan yang paling style mestilah yang baling sampul raya tu. Perghh style gila!

Screen Shot 2020 05 30 At 1.00.12 PmItulah, admin pun mengelak gak time tengok video ni. Tapi akak baling sampul tu sumpah paling style antara semua. 

Screen Shot 2020 05 30 At 12.58.37 PmNyaris tak kena camera. Kalau kena tu melambung weh camera sambil terkilas kepala ke belakang.

Screen Shot 2020 05 30 At 12.57.53 PmYaaa, admin pun suka gaya dia. Memang kreatif habis. Terbaik lah family ni. Tahun depan nak try lah dengan family, tu pun kalau dapat balik kampung lah kan. 

 

Baca: “Ala-ala Tiktok gitchewww” –  Style! Netizen Kagum Tengok Wartawan Buat ‘Pass Baton’ Waktu Laporkan Situasi Raya di Malaysia

Screen Shot 2020 05 30 At 1.01.55 Pm

 

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.