Lelaki Bakal Dipenjara Selepas Terbunuh Teman Wanita Atas Ranjang Gara Gara Alat Sulit ‘Besar Sangat’

Setiap hari ada je berita pelik yang kita dengar. Macam yang korang tahu, kadang-kadang ramai orang cuba cari jalan mudah untuk kepuasan sementara sampai tak hiraukan kesannya pada diri sendiri atau orang lain.

Macam lelaki dari Nigeria yang telah ditahan selepas kekasihnya mati akibat pendarahan semasa mereka melakukan hubungan ranjang.

Menurut Pulse News, Fatai Busari, seorang tukang sapu jalan di bandar Ibadan, Nigeria bertemu dengan teman wanitanya, Sadiat Adejuwon di tempat kerja.

Pada 10 Oktober lalu, Fatai membuat keputusan untuk minum satu minuman herba bagi meningkatkan “kejantanannya” sebelum tidur dengan teman wanitanya.

Dikatakan, ubat herba yang diminumnya ini boleh buat lelaki ini tahan lama serta membesarkan ukuran zakarnya.

Namun, lelaki ini kemudiannya tersedar ada sesuatu yang tak kena bila dia perasan darah mula mengalir keluar dari kemaluan Sadiat.

Tak lama kemudian, Sadiat meninggal dunia on the spot sebelum sempat Fatai meminta bantuan untuk menyelamatkannya.

Lelaki malang ini kemudiannya ditahan atas tuduhan membunuh secara tak sengaja namun dia mengaku tak bersalah. Perbicaraan kes ini masih dijalankan.

Alahai, kesian pulak dekat Fatai ni, dia tak sengaja pun nak terbunuh girlfriend dia…

 

Baca: “Senak baca” – Lelaki Terkejut Bangun Tidur Nak Terkencing Sekali Tengok Zakar Dah Tak Ada, Rupa-rupanya…

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson