in ,

“Kecik2 dah gatal” – Netizen Cringe Tengok Video Budak 9 Tahun Kemaruk Bercinta. Siap Buat Pick-up Line Tau!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Zaman memang betul-betul makin maju. Dulu zaman sekolah rendah, kita tak ada pulak fikir nak bercinta bagai ni. Tahu nak main kejar-kejar tak pun main berebut tiang.


Namun bagi Hezriq dan Mitilda yang baru berusia 9 tahun ni lain pulak. Dorang bercinta secara terang-terangan dan tunjukkan percintaan dorang ni di media sosial. Dengar cerita, dapat restu mak!

Penat mengejar cinta kita

Baru-baru ni, seorang pengguna Twitter telah kongsikan rakaman IG live oleh kedua pasangan cilik ni dan buatkan banyak netizen cringe!

Bukan tu je, Hezriq dan Mitilda turut mempunyai instagram khas sendiri dengan nama @biebabylove. Dekat situ dorang tunjukkan perbualan dorang dan aktiviti yang dorang lakukan bersama keluarga mahu pun peribadi.

Kalau korang nak tahu, Mitilda ni sebenarnya pelakon tau. Dia ada berlakon beberapa drama TV dan bergandingan dengan pelakon-pelakon popular yang lain. Sebab tu muka macam familiar!

Admin tak tahu nak komen apa. Asalkan parents dorang pantau and dorang tak buat apa-apa yang melampaui batas sudahlah…

 

Baca: Budak 10 Tahun Bercinta Dengan Model Cantik, Hadiahkan iPhone X Pada Hari Krismas

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.