in

“Jijik, idea merepek” – Netizen Bengang Tengok Petani Seksa Binatang, ‘Propose’ GF Letak Cincin Dekat ‘Puting’ Lembu

Susulembu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Konon nak romantik dan tampil dengan satu kelainan sampai terlupa yang tindakan itu telah menyebabkan penderaan haiwan dan agak menjijikan!



Ada seorang petani ni pergi buat kerja ‘gila’ dekat haiwan semata-mata nak propose teman wanita dia, tindakannya itu buatkan netizen meluat sebab…

 

Letak cincin berlian dekat ‘puting lembu’

16904730 7322407 A Facebook Group Dedicated To Ring Shaming Was Confused Disguste A 106 1565005713544

Dalam satu post di Facebook ni, ada seorang pengguna kongsikan gambar diatas ni. Gambar ‘puting’ lembu disarung cincin untuk membuat lamaran kepada kekasih hatinya.

Menurut Daily Mail, wanita dari Singapura yang kongsikan gambar ini merupakan seorang petani. Disebabkan itu ia dikecam teruk oleh netizen dari seluruh dunia kerana ia dianggap seperti menyiksa binatang.

16904702 7322407 The Woman Who Shared The Picture Said The Man Was A Farmer But A A 158 1565020314788

Mereka rasa ‘terganggu’ bila melihat foto tersebut. Ada juga yang mengutuk saiz jari tuan empunya badan yang nak pakai tu.Ada logik juga kan? Nampak macam besar sangat.

Tapi kebanyakkannya jijik lah tengok gambar tu..

 

Jijik – Netizen

16904704 7322407 Image A 175 1565020764247 16904706 7322407 Image A 176 1565020766571 16904710 7322407 Image A 174 1565020762080 16904714 7322407 Image A 164 1565020391225  16904718 7322407 Some Users Protested The Bad Taste Pictures While Other Cracked A 103 1565005662751 16904722 7322407 Image A 162 1565020385342

Abusive

16904736 7322407 Image A 180 1565020928316 16904738 7322407 The Members Of The Group Said They Hated The Picture And The Con A 179 1565020924934 16904740 7322407 Image A 181 1565020932338

Sebenarnya bagi admin  entah lah nampak macam abusive pun ada biarpun tak ada melibatkan sebarang keganasan.

 

Baca : “Kesian lembu kawe…” – Pencuri Tak Ada Hati Perut Sembelih Lembu Tengah Bunting, Ambil Daging Tinggalkan Kantung Bayi

Lembukawe

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.