Ini Jawapan Win Untuk Soalan Wajib Pada Hari Raya!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Setiap kali raya mesti ada je soalan wajib yang akan ditanya oleh makcik-pakcik bawang ni kalau jumpa. Setiap tahun, soalan sama jugaklah yang dorang tanya. Tapi setiap kali tu lah jugak korang tak sure nak balas macam mana, ye tak?

Ni admin ada kumpulkan macam mana nak jawab soalan bocor raya ni dari Twitter, dengan harapan boleh bagi idea sikit untuk korang supaya tak kena pening-pening fikir jawapan nanti.

 

1. Dah habis belajar ke belum?



Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

2. Buat apa sekarang?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

3. Bila nak kahwin?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter   

 

4. Bila nak ada anak?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

5. Bila nak tambah anak sorang lagi?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

6. Kenapa makin gemuk?



Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

 

7. Kenapa makin kurus?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Adoi macam-macam jawapan ada, terhibur admin! Good luck korang yang nak hadap makcik pakcik time raya ni…

Baca: 14 Jenis Manusia Kita Jumpa Kat Kenduri Kahwin

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:


Written by Asma' Razak

Suka dinosaur tetapi minat filem bergenre futuristik, bercita-cita mahu jadi vegetarian dan berharap ikan diklasifikasikan sebagai tumbuhan.