in

“I tahu korang dah nak kahwin, tapi siapa tahu kan, jodoh” – Kenalan Buat Fake Account Sebab Nak Cuba ‘Sondol’ BF Orang

Fetty9

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ada betul juga apa yang orang katakan, jangan terlalu kerap tayang pasangan hidup, lebih-lebih lagi kalau belum kahwin, nanti ada je orang yang cuba nak ‘masuk line’.



Pokoknya, gadis yang lebih dikenali dengan nama @fettysakiella sendiri dah terkena. Apabila ada orang cuba nak ‘sailang’ teman lelakinya, dia terus rasa bimbang dan faham apa yang orang selalu katakan tu.

 

You know me well and you know who i am, best of luck for us”

Fetty dikatakan rajin muat naik gambarnya bersama teman lelaki di Instagram, tapi dalam, rupanya-rupanya salah seorang daripada 1,000 lebih followers dia tu tengah perhatikan dari jauh dan memendam perasaan dengan teman lelakinya tu.

Mungkin jiwa tu dah bergelora sangat, individu itu sanggup buat fake account semata-mata nak beritahu yang dia tengah syok dengan teman lelaki si Fetty ni.

Lebih membimbangkan lagi individu itu dikatakan kenalan dia juga, bagi ancaman untuk ajak bersaing.

“Ade hikmah jangan tayang bf di media sosial. Tak kesah la hensem ke tak hensem. I’m speechless.” – Fetty

Terkedu dengan sikap orang tu, dia terus kongsikan hal ini di Twitter sebagai langkah berhati-hati dan pengajaran buat warganet. Sumpah psycho gila!

Emkgubfucaas6Ht

Emkgubcu4Aa6Y7Q

Fetty5 Fetty6 Fetty7

Perkongsian yang meraih lebih daripada 8,000 retweets itu membuatkan netizen pelik yang wujud juga manusia sebegini. Banyak tengok movie kot orang tu hahaha.

Disamping memberi pengajaran kepada orang ramai,  Fetty juga terus padamkan segala gambar-gambar dia dengan teman lelakinya sebagai langkah berhati-hati dan pengajaran buat dirinya.

 

Fall in love dengan bf orang? Low classnya – Netizen

Fetty Fetty2 Fetty3 Fetty4

Admin sendiri jijik dengan orang macam ni, kenapa dengan orang punya juga yang dia nak. Ada pula spesis yang masa orang tu single dia tak nak bila dah ada gf baru gatal-gatal nak. Gila!

 

Baca :“Rampas laki kawan artis dia sendiri..” – Juliana Evans Dedah Kaka Azraff Perampas?

Kaka

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.