in

Fahreinheit88 Janjikan Pengalaman Beli Belah Menceriakan Dengan Tema ‘Artful Christmas’

Artful Christmas Farenheit 88

Kemeriahan sambutan perayaan Krismas mula terasa apabila banyak pusat beli belah dah mula mempamerkan hiasan-hiasan bertemakan perayaan tersebut dan salah satunya adalah Farenheit88 yang membawakan tema ‘Artful Christmas’.

Bermula sekarang hingga 26 Disember nanti, Farenheit88 menjanjikan pengalaman beli belah yang menceriakan dan ‘harum’ dengan kerjasama Bath&Body Works.

Apa yang pasti, pengunjung akan dapat rasai kemeriahan sambutan Christmas sebaik memasuki ke mall berkenaan ‘disambut’ dengan bauan manis dari dispenser mist bau-bauan dari Bath&Body Works. Korang akan berbau ala-ala cotton candy atau marshmellow lah nanti.

Img 1161

Selain itu, pengunjung boleh mencuba pelbagai permainan festival yang ada di festive game booth dan berpeluang untuk menangi pelbagai hadiah.

Untuk para peminat seni, bermula dari 26 November sehingga 25 Disember nanti, akan ada karya seni instalasi daripada iNyala’s Latest Immersive Art Exhibition yang menampilkan 17 karya seni instalasi yang dipamerkan dalam kiub paparan LED.

Tidak lupa juga, bermula 1 Disember pula pameran seni hibrid terbesar di Malaysia, Art is Fair KL juga akan diadakan dan pastinya memberikan pengalaman beli belah yang berlainan.

Artful Christmas 2022 E Flyer 04

Paling menarik, ada pelbagai tawaran yang diberikan oleh Farenheit88 sempena Krismas nanti, antara yang menarik seperti :

  • Diskaun 50% atas pembelian cermin mata berjenama di Beseen
  • Diskaun 10% terhadap pembelian di BookXcess.
  • Beli pokok kokedama kedua dengan harga RM50, dengan pembelian pokok di Mossybola Kokedama.

Sebagai penghargaan kepada para pengunjung yang membeli belah di Farenheit88, mereka turut menyediakan pekhidmatan membalut hadiah secara PERCUMA di Kaunter Concierge.

Img 1172

Selain itu, setiap perbelanjaan RM100 di Farenheit88 layak untuk menebus baucer Brands Outlet bernilai RM10*.

*Terhad kepada 2 baucer setiap pengunjung dalam sehari, selagi stok masih ada.  

*Penebusan boleh dibuat di Kaunter Concierge, Ground Floor pada hari yang sama dengan pembelian dibuat.  

Untuk maklumat lanjut tentang Artful Christmas,boleh lawati halaman Facebook Fahrenheit88, Instagram atau hubungi Khidmat Pelanggan Fahrenheit88 di 03-2148 5488.

Sumber: Fahrenheit88
Sumber: Fahrenheit88
Sumber: Fahrenheit88