in

“Drama je lebih” – [VIDEO] Aisar Khaled Buat ‘Content’ Di Jalan Raya Sampai Kena Hon Dengan Kereta

Aisar Khaled Buat Hal

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebut sahaja nama Aisar Khaled, semua rasanya dah tau yang influencer ini sering dilanda kontroversi. Apa sahaja content yang dia lakukan pasti akan dapat perhatian ramai.


Baru-baru ini, kecoh di TikTok seorang individu @maderbell93 ada memuat naik satu video tengah merakamkan Aisar Khaled berada di tengah-tengah jalan raya.

@bellnugget12

Siapa sdh nama dia ne? helo pulis helooo pulis ada btl tgh jalan #aisarkhaleed #fyp #fypシ #viral #viraltiktok #fypシ゚viral

♬ original sound – Vince Caluag – Vince Caluag

Dalam video tersebut, Aisar dilihat berpenampilan kemas iaitu dia memakai sut lengkap berwarna merah dan apa yang menjadi perhatian lagi apabila Aisar boleh pula tiba-tiba ‘berdrama’ dengan  jatuh dekat tengah-tengah jalan.

Bukan sahaja, gelagatnya itu dianggap sangat berbahaya kerana ia boleh mendatangkan kecederaan seperti dilanggar kenderaan lain kerana terdapat banyak kereta yang lalu-lalang pada waktu tersebut.

Selain itu, aksinya yang berbahaya itu telah menyebabkan Aisar dihon oleh kereta dan dia turut diperhatikan oleh orang ramai.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bengang dan geram dengan perbuatan Aisar seolah-olah tak faham akan peraturan jalan raya dan tiada common sense sebagai rakyat Malaysia.

“Mana polis kenapa tak tangkap dia” – Komen netizen

“Memang sejenis yang takde common sense ek” – Komen netizen

Komen Aisar 2

Nanti kita nantikan apa content Aisar pada masa akan datang ya! Kita tengok apa dia nak buat…

Baca: “Netizen Kecam Aisar Khaled Lepas Muat Naik Video Menari Sempena Raya”

Aisar Khaled

Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.