“Boleh masuk tilawah” – Lelaki Ini ‘Bertaranum’ Buat Netizen Terhibur

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kebolehan bertaranum merupakan kelebihan yang dikurniakan oleh Ilahi kepada sesetengah makhluknya. Banyak cara yang boleh dilagukan dalam bertaranum ini. Tapi kalau lagu tu tak membawa maksud apa-apa pun boleh jadi sedap gak.

Haa.. cuba korang dengar taranum ni pulak. Bukan biasa-biasa isi taranum dia. Dan yang lagi menarik, taranum dalam bahasa melayu. Ya bahasa melayu. Nah, korang dengarlah sendiri tweet yang dikongsi oleh @Luqman681 ni.

 

Pasal assignment rupanya

Dua orang lelaki ni tengah bersembang pasal assignment rupanya. Ingatkan berlawan-lawan taranum sapa lagi sedap. Tapi Ya Allah, nak sampai point tu jenuh nak menunggu.

Yang part ni lebih-lebih pulak tekan dia. Macam pun jadi ‘maciak’. Lain macam tu maksud dia. Tapi admin pun tak sure apa lah. 

Admin terfikir, dorang ni tulis dulu sebelum buat voice record atau terus buat? Kalau terus buat tu memang respect lah. Mana nak fikir benda nak cakap, mana nak fikir lagu lagi. Power betul!

Korang ni bagus betul bagi mak korang dengar. Tapi kena explain lah apa yang sebenar dia cakap. Nanti mak korang salah faham pulak. Alhamdulillah sis, moga terus istiqomah. Lepas mengaji tu sambung baca berita-berita viral dekat Lobak Merah ye. 

 

Baca: “Apa alasan kita tak mahu mengaji” – Ustaz Lumpuh Aktif Mengajar Mengaji, Ada Ratusan Murid Sanggup Belajar Di Rumahnya

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.