in

“Bertaubat lah tu” – Lepas Lari Rumah Haritu, Kucing Ini ‘Bertaubat’

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang ingat tak lagi cerita kucing lari rumah pastu kena pujuk baru dia nak balik? Untuk pengetahuan korang, kucing tu dah bertaubat. Bukan lah maksud admin bertaubat tu macam kita manusia punya bertaubat.


Kalau korang nak tahu apa yang kucing tu buat sebenarnya, korang cuba tengok tweet kat bawah ni oleh tuan punya kucing sendiri @dyradyre

 

Bertaubat ke tu?

Admin rasa kucing tu dah tak nak lari rumah lagi dah. Iyelah lari rumah nanti viral pulak. Tapi ni nak beribadah pun boleh viral gak. 

Itulah yang admin cakap tadi. Dah insaf, taknak lari dari rumah dah. Solat je kat rumah, takde sapa-sapa risau kalau hilang lagi.

Kalau ikutkan apa yang dikongsi oleh pemilik akaun berkenaan, memang itulah kucing orang yang lari rumah haritu. Alhamdulillah dah kembali ke pangkal jalan.

Buat peminat dan pencinta kucing, aksi sebegini memang dianggap comel. Tapi kalau untuk orang yang geli kucing, benda-benda macam ni paling pantang dia tengok. Silap-silap kena tidur luar sekali dengan kucing tu.

 

Baca: “Nak kena pujuk pulak” – Aksi Kucing Ini Merajuk Buat Netizen Tersengih

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.