in

“Asal kotor je mesti kedai mamak” – Dah Habis Baru Perasan Ada Telur Lipas Dalam Nasi Masa Makan Dekat Mamak Sepang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kedai mamak dengan orang Malaysia macam aur dengan tebing, susah nak hidup tanpa satu sama lain. Lepastu pulak bukak 24 jam, memang senang nak cari makan. Tapi at the same time, bila dengar pasal kedai kotor je, kebanyakannya mesti kedai mamak kan?


Baru-baru ni, seorang netizen telah kongsikan pengalamannya di Facebook bila dia tengah makan tengahari bersama isterinya di sebuah kedai Mamak di Sepang.

Menurut lelaki ini, dia teman isterinya makan nasi goreng mamak dan tolong habiskan nasi goreng isterinya yang separuh tak dimakan. Tapi selepas dia dah habis makan, barulah dia perasan ada telur lipas dalam pinggannya. Eee gelinyaaaa

Dia kata kacang merah?? Boleh pulak ada telur lipas. Aku dah lah anti dengan lipas.”

Dalam postingnya ini, lelaki ini turut menasihatkan orang ramai untuk berhati-hati bila makan dekat mamak dan make sure dulu dalam hidangan tak ada benda-benda yang menjijikkan macam telur lipas ni.

Kat bawah ni, korang boleh baca post penuh lelaki ni beserta video dan gambar.

Dia kata ni kacang merah?? 🤣. Telur lipas weh, THOULATH MAJU KOTA WARISAN SEPANG. Ni kalau masuk perut bini aku,ngn bini…

Posted by Jamal Firdaus on Friday, February 28, 2020

Pada pandangan admin, memang tak nampak langsung macam kacang merah. Korang rasa macam ni. Brb nak pergi muntah jap.

 

Baca: Ada Najis, Air Kencing Tikus & Lipas, Kedai Nasi Kandar Popular Di Penang Diarah Tutup

Sumber: Facebook

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.